»Naj se dobro vrača z dobrim«

VIDEO: Varovanci centra starejših Notranje Gorice so presenetili osebje

Zoran Franc
6. 12. 2021, 11.44
Posodobljeno: 28. 11. 2022, 14.01
Deli članek:

»Skromna hvala naj bo beseda, s katero se vam želimo zahvaliti za čas, preživet z nami, in za vse, kar storite za nas.« To so besede, ki so jih zapisali varovanci Centra starejših Notranje Gorice.

Sašo Švigelj
Slonček Fala in Čili v družbi direktorice Ane Petrič in simpatične voditeljice Ajde Mlakar

Naš tretji obisk v akciji Praznični hvala, ki jo uspešno peljemo že tretje leto zapored, nas je tokrat odpeljal v Notranje Gorice, kamor so nas povabili varovanci Centra starejših Notranje Gorice z željo, da se za ves trud in potrpežljivost vsaj malo odkupijo osebju doma z direktorico Ano Petrič na čelu. Nikakor ne moremo mimo simpatične prigode, ki se nam je pripetila ob klicu.  

Povzeto po objavi na Facebooku: »Pozdravljeni, gospa Ana, za vas imamo presenečenje v akciji Praznični hvala.«

»Hahaha ... A se šalite? Je to potegavščina? Točno vem, kdo vas je nagovoril, da me pokličete in se pohecate z mano. Moji dve sodelavki, ki sta me pred dvema dnevoma nalagali, da je prišla pritožba zaradi okrasnih buč.«

»Ne, resno. Predlagali so vas stanovalci, ker vas imajo radi in ker pravijo, da si zaslužite.«

Po tem ko je druga sodelavka preverila, če gre za potegavščino in smo se dobro nasmejali, se danes pojavi simpatična ekipa Novice Svet24 in mi izroči dobrote.

Hvaležna in počaščena jih po plesu s Čilijem in slončkom seveda predam stanovalcem, saj mi je njihova lepa in srčna gesta največji poklon.

»Naj se dobro vrača z dobrim.«

Sašo Švigelj
Osebje z direktorico Ano Petrič je z navdušenjem sprejelo našo ekipo in se za gesto iz srca zahvalil

Direktorica in osebje presenečenja, ki so jim ga zakuhali varovanci, niso skrivali, daril pa so se iskreno in od srca razveselili vsi. Tako smo z našim drobnim poklonom, drobno gesto in zahvalo v teh sivih dneh vnovič uspeli ogreti srca tistim, ki si to še kako zaslužijo in želijo. Zasvetile so drobne lučke v očeh in se prešerno iskrile. Iskrite se tudi vi in ne pozabite, da dobrota ter zgolj ena beseda odpirata številna vrata k strpnosti.