Zanimivosti

Preživite praznike v čarobnem objemu Treh lučk

Oglasno sporočilo
8. 12. 2021, 08.06
Posodobljeno: 8. 12. 2021, 08.07
Deli članek:

December je najbolj pravljičen mesec v letu.

Mesta se odenejo v barvite lučke in začenjajo se praznovanja. Utrip veselega decembra je že čutiti na mestnih ulicah kot tudi pri Treh lučkah, kjer so pripravili prav posebne pakete za čarobno doživetje. Preživite praznike v objemu čarobnosti med vinogradi.

Čarobnost bivanja med vinogradi

Zgodovina posestva Tri lučke sega v daljne leto 1874, ko so brežiški grofje Attemsi na mestu, kjer stoji še danes, postavili mogočno, eno največjih v Evropi, vinsko prešo. Danes je oko preše, ki je bila kasneje tudi razglašena za kulturni spomenik, osrednji prostor restavracije, ki prepleta zgodbo tradicije in modernosti. Kvalitetna hrana in prijazno osebje razveseli prav vsakega gosta. Izvrstna in izkušena ekipa Chefa Dejana Mastnaka  vas preseneti s kreativnimi, modernimi in inovativnimi krožniki tradicionalnih jedi.

Ob znanem gostišču so letos v naravi obdani z vinogradi odprli hotel Tri lučke. Hotel sestavlja 7 hišk, ki so grajene le iz naravnih materialov. Vsaka hišica (za 2-4 osebe) se ponaša tudi s teraso, ki ponuja edinstven in dih jemajoč razgled na naravo in mesto. Še posebno v prazničnem času. V njem bodo svoje udobje našli prav vsi. Namenjen je parom, družinam in poslovnežem ter skupinam. Za več informacij o namestitvah kliknite tukaj.

Prav posebna praznična ponudba

Za čarobni decembrski čas so pri Treh lučkah pripravili pakete, ki ponujajo številne ugodnosti za vaše razvajanje. Za pare so pripravili paket praznični oddih, kjer je poleg namestitve z bogatim zajtrkom vključen tudi tatarski biftek pripravljen pred vami, sladica in aperitiv.

Družinam so pripravili popolni paket, ki vključuje namestitev z bogatim zajtrkom, čarobno doživetje za otroke - pravljično doživljajsko pot Krškočara, najbolj čarovniško šolo v naravi.

Odlično izhodišče za različna doživetja

Tri lučke so enkratno izhodišče za odkrivanje širše regije. Z e-kolesom, katero je za goste hotela brezplačno, je dosegljivih vseh 5 gradov Posavja in številne vinske kleti. Za tiste, ki si želijo bolj aktivno preživeti prosti čas, pa so na voljo številne pohodniške in kolesarske (poleti tudi vodne) aktivnosti. V prazničnem decembrskem času je na voljo več dogodkov v starem mestnem jedru Krškega in Hrvaški prestolnici Zagreb, ki je oddaljena le 50 km in ponuja pester praznični program.

Prepustite se edinstvenemu doživetju, ki vse leto ponuja neponovljiv čar tradicije, domačnosti in sodobnosti. 

Za nepozabno doživetje pokličite 041 300 110 ali nam pišite na info@trilucke.si.