Zanimivosti

Indira Ekić fotoaparata sploh ne uporablja več

oglasno sporočilo
2. 12. 2021, 16.20
Posodobljeno: 2. 12. 2021, 16.25
Deli članek:

Mojstrico ličenja je širna Slovenija dodobra spoznala, ko se je udeležila šova The Biggest Loser Slovenija, kjer je izgubila dobrih trideset kilogramov.

In če je takrat kilograme izgubila, je pa na drugi strani nekaj pridobila – in sicer oboževalce in sledilce na družabnih omrežjih.

Danes njen dan ne mine brez kakšne objave na družabnih omrežjih. Njenih 66 tisoč sledilcev na Instagramu je že vajenih, da jih seznani s kratkimi vpogledi v njen vsakdan. V svojih prispevkih je iskrena, neposredna in zabavna. Komunikativna tridesetletnica se še naprej ukvarja z ličenjem in za svoje oboževalke pripravlja tudi spletne tečaje ličenja, še kako priročno tudi v teh nenavadnih časih, ko so odsvetovana množična druženja. Njeni spletni tečaji so postali prava uspešnica. Poleg njenega znanja in veščin pa ji pri delu nedvomno prav pride tudi vrhunska oprema. Med njo spada tudi odličen mobilni telefon Xiaomi 11T. Tako pri fotografiranju kot snemanju je njen zvesti in priročni sopotnik. Indira razloži: »Xiaomi 11T poznamo vsi kot telefon z izjemno kamero in zmogljivim procesorjem. Res zagotovi filmsko doživetje - od noro kvalitetnih fotografij do izjemnih videov. Lahko rečem, da odkar imam Xiaomia, fotoaparata sploh ne uporabljam več.« In ker se snemalne urice lahko tudi zavlečejo, ji še kako prav pride, da je njen telefon oziroma njegova baterija dovolj vzdržljiva, a tudi ko se izprazni, je neverjetno hitro spet polna. Indira je navdušena: »Najbolj uporabna funkcija mi je ta, da se baterija napolni od 0 do100 odstotkov v pičlih 36-tih minutah. Kar se mi zdi v mojem delu izjemno uporabno.«

Indiri pa pri njenem delu nadvse prav pridejo tudi druge odlične lastnosti telefona Xiaomi 11T. Naredil je namreč pravo revolucijo pri fotografiranju in videografiji pametnih telefonov s ponudbo množice inovativnih filmskih funkcij »Cinemagic«. Časi težke in drage filmske opreme so torej minili, saj je vodilna filmska tehnologija v industriji zdaj na voljo v rokah nadobudnih ustvarjalcev. Xiaomi 11T je vrhunska naprava za filmsko ustvarjanje. Xiaomi 11T ima poslanstvo, da bo izkušnja »Cinemagic« na voljo vsem, s tem ko ima funkcije, kot je trojna kamera z visoko ločljivostjo, skupaj z naborom orodij, ki jih poganja AI – vse to za povečanje vaše ustvarjalnosti in storilnosti.

Trojna kamera Xiaomi 11T je opremljena s 108 MP širokokotno kamero, 120-stopinjskim ultra širokim kotom in 2x telemakro kamero. Pametni telefon vse to združuje s svojimi kinematografskimi načini z enim klikom, kar vključuje zvijače poklicnih video ustvarjalcev, kot so Time Freeze, Night Time-Lapse, Magic Zoom in druge vrste zapletenih posnetkov s samo enim klikom, medtem ko je vsak najmanjši šum možno obuditi z Audio Zoomom.

Xiaomi 11T 6,67'' 120 Hz ravni AMOLED zaslon omogoča HDR10+ z osupljivo ostrino in kristalno jasnostjo, več kot milijardo barv, mešanico funkcij za varovanje oči in vzorčenje do 480 Hz na dotik, kar zagotavlja, da bo že najmanjši dotik na zaslonu uporabnikom omogočil zajem popolnega posnetka tudi med gibanjem.

Ne glede na to, ali snemate ali urejate lastne posnetke, vam Xiaomi 11T pri tem sledi ves dan, zahvaljujoč energetsko učinkovitemu naboru čipov MediaTek Dimensity 1200-Ultra, izjemno zmogljivi bateriji 5000 mAh in 67 W žičnemu turbo polnjenju, ki doseže 100 % v samo 36 minutah.