S prihodom BoxSpring postelje gre za nekaj, kar do sedaj še nismo imeli. Je pravi balzam ne le za vaše oči, temveč tudi za vašo hrbtenico in kvaliteto spanja, ki je osnova za gradnjo dobrega imunskega sistema.

Slovenske BoxSpring postelje - nove smernice dizajna in zdravega spanja

Na trgu je kar nekaj prodajalcev BoxSpring postelje, a med njimi izstopa BoxSpring postelja, za katero stoji slovensko znanje in proizvodnja. Izbira oblazinjenega dizajna, ki vam je na voljo v 100 barvnih odtenkih, številnih materialih in nadstandardno višino vse do 76 cm, predstavlja le polovico našega navdušenja. Druga polovica predstavlja podatek, da vam slovenski mojstri izdelajo oblazinjeno posteljo BoxSpring z ročno izdelanim ležiščem, upoštevajoč vaše telesne lastnosti, zdravstvene posebnosti in želje po udobju.

boxspring-postelja, maremico, spa

BoxSpring postelje - Adijo kompromisi!

Lahko bi rekli, da je s prihodom BoxSpring postelje postal nakup glamurozne, moderne in kvalitetne postelje enostaven. S to posteljo uporabniki ne razmišljajo ali dati prednost boxspring dizajnu ali ležišču, ki bo poskrbelo za zdravo spanje, lažje leganje in vstajanje ter pripomoglo k odpravi bolečine v hrbtenici. 

V Spalnem centru Maremico imajo razstavljenih nekaj modelov čudovite oblazinjene postelje BoxSpring, zato se o njihovem izgledu in funkcionalnosti lahko prepričate kar sami, z obiskom njihovega salona ali naročilom njihovega brezplačnega kataloga.

boxspring-postelja, maremico, spa