Zanimivosti

Sprejmi migimigi izziv in treniraj z Denisom Porčičem - Chorchypom

R.T.
8. 11. 2021, 10.59
Posodobljeno: 8. 11. 2021, 11.05
Deli članek:

Se po sproščujočem poletju želite spraviti v boljšo kondicijo? Bi trenirali skupaj z znanim Slovencem?

GENERALI zavarovalnica
Chorchyp je najbolj prepoznaven po znanju borilnih veščin, ki ga rad predaja naprej.

Denis Porčič – Chorchyp, poklicni borec, trener borilnih veščin in svetovni prvak v kickboxu je v o okviru Migimigi programa zavarovalnice Generali kot kvalificirani osebni trener za vas pripravil prav poseben športni izziv, na katerega se lahko prijavite na povezavi https://migimigi.si/migaj-doma/. Brezplačni migimigi izziv poteka vse od torka, 2. novembra, do nedelje, 19. decembra.

GENERALI zavarovalnica
Denis Pročič - Chorchyp je skupaj z zavarovalnico Generali pripravil prav poseben športni izziv.

Migimigi program je program zavarovalnce Generali, katerega namen je spodbujati zdrav način življenja. Sestavljajo ga štirje izzivi, in sicer iz področja kolesarjenja, pohodništva, uravnoteženega prehranjevanja in vadb, ki jih lahko izvajamo doma. Več na migimigi.si.

Chorchypov treningje sestavljen iz vaj za moč, mobilnost in splošno kondicijo. Pred vadbo se boste temeljito ogreli, ob zaključku pa raztegnili svoje mišice. Kaj je posebnost njegovega treninga? Dodani so tudi elementi borilnih veščin, kot so recimo brce in udarci. Denis ob tem poudarja, da to ni pretepanje, temveč lahko s takšno vadbo okrepite svoje mišice, izboljšate eksplozivnost in poskrbite za kondicijo.

Chorchyp je nedavno sodeloval v televizijskem šovu Exatlon Slovenija, kjer mu je znanje iz osebnega trenerstva prišlo zelo prav. Poleg teka, plavanja in plezanja, se je na izzive, s katerimi so se tekmovalci srečevali, pripravljal prav z omenjenim načinom treninga. Sicer je bil tudi eden izmed znanih vaditeljev na Migimigi dnevih v Arboretumu Volčji Potok. Denisa Porčiča smo srečali tudi v vlogi raperja, igralca, humanitarca in avtorja dokumentarnega filma »Pot Samuraja«, s katerim sporoča, da nas življenje ne sooča z porazi, ampak le z ovirami, ki nas naredijo močnejše in boljše.