Zanimivosti

S tem si boste olajšali svoj vsakdan

oglasno sporočilo
4. 11. 2021, 09.00
Posodobljeno: 8. 11. 2021, 11.41
Deli članek:

Naj vaša družina postane Philipsova zvezda!

NAGRADNA IGRA

Priložnost, ki je družine ne smete izpustiti!

Vabimo družine, ki bi želele parno postajo PerfectCare 8000  preizkusiti, da se prijavijo in nastopijo v našem videoposnetku ter se preizkusijo kot zvezde našega video digitalnega oglasa. V zahvalo boste prejeli parno postajo PerfectCare 8000 v vrednosti 529,99 evra in plačilo za nastopanje v višini 300 evrov.

Izmed prijavljenih družin bomo izbrali tisto, ki bo najbolj zanimivo predstavila svojo željo po parni postaji. Zato vas vabimo, da nam pišete na philips@media24.si in nam na kratko opišete svojo prigodo o likanju ter predstavite svojo željo o sodelovanju. Zapišite še, koliko članska družina ste in od kod prihajate. Fotografija je zaželena, ni pa nujna za sodelovanje.

Naj vaša družina postane Philipsova zvezda!

Zaupajte nam, koliko članov šteje vaša družina, in zakaj mislite, da bi vam nova parna postaja Philips olajšala življenje.

Likanje se nikoli ne konča

Včasih se zdi, da ni likanja nikoli konec. Še zlasti v družinah, ki štejejo več članov, je perila zmeraj na kupe. Pranje, sušenje – in spet likanje. Začarani krog. Ali ni misel na to, da bi likanje postalo veliko hitrejše in enostavnejše, pravljična? S parno postajo Philips PerfectCare 8000 lahko vaše sanje postanejo resničnost.

Osvoji parno postajo Philips PerfectCare 8000

Z majhnimi otroki se vam vedno mudi

Še zlasti pri najmanjših, najbolj živahnih članih družine se vam vedno nekam mudi. Jutranje prebujanje ni vedno z nasmeškom, ko je našim malčkom težko vstati in iti v vrtec in šolo, ob takšnih dnevih pa veliko dlje trajajo tudi oblačenje, hranjenje in priprave na odhod od doma. In običajno ravno v takem trenutku kakšno majčko popackamo, tik preden bi morali odriniti. Ali pa v teh dneh ugotovimo, da smo pozabili oprati pralne zaščitne maske, ki so zdaj obvezni del šolske opreme.

Brez skrbi! Uporabljene maske lahko razkužite, če jih temeljito polikate, saj za to poskrbi vroča para. Nov kos oblačila, ki ga iščete, potem ko se je vaš malček popackal, pa bo s parno postajo Philips PerfectCare 8000 zlikan, kot bi mignil, saj ima funkcijo Speed mode, ki količino pare prilagaja hitrosti likanja, kar poskrbi za še hitrejše rezultate. To mu omogoča nova tehnologija senzorja gibanja, ki prepoznava gibe v vseh smereh in zagotavlja samodejni izpust pare – tako pri navpičnem kot tudi pri vodoravnem likanju. Ko se vam res mudi, vam ni treba postavljati niti likalne deske. Sveže oprano majčko lahko s tem neverjetno lahkim likalnikom zlikate kar na obešalniku in že ste pripravljeni za odhod.

Likanje je lahko tudi nevarno

Včasih se nam zgodi, da moramo likalnik nepredvideno odložiti, saj se je nekje zgodila nezgoda. Nekaj se je polilo, prekucnilo ali pa iz otroške sobe zaslišimo glasen jok. Vse to je v mladih družinah vsakodnevna stalnica. Če nas kdaj presune kak glasen zvok ali kriki naših otrok, se takoj poženemo v dir, da preverimo, kaj se je zgodilo, in pravočasno ukrepamo. Če nas nezgoda ulovi ravno med likanjem, se nam utegne v takih trenutkih zgoditi, da pozabimo odstaviti ali dvigniti likalnik. In seveda je lahko posledično zaradi tega nezgoda še večja! Vroč likalnik nam lahko zažge oblačila, podlago na likalni deski, vse skupaj pa se lahko še vname. Pri parni postaji Philips PerfectCare 8000 te bojazni ni, saj dovršena tehnologija OptimalTEMP zajamčeno skrbi za to, da do prežganin ne pride, četudi stoji likalnik dlje na tkanini.

Pravila nagradne igre

Philips
Parna postala Philips PerfectCare 8000