Zanimivosti

KK Cedevita Olimpija in NK Olimpija SKUPAJ za Zavetišče Ljubljana

R.T.
25. 10. 2021, 09.51
Posodobljeno: 25. 10. 2021, 09.52
Deli članek:

Prihodnja sreda bo v Športnem parku Stožice povsem športno obarvana. KK Cedevita Olimpija se bo v prvem kolu tekmovanja 7DAYS EuroCup prvič predstavila domačim navijačem, NK Olimpija pa se bo skušala prebiti v polfinale slovenskega pokalnega tekmovanja. Obe tekmi, ena v Areni Stožice in druga na Stadionu Stožice, pa bosta imeli tudi dobrodelni pridih, saj bodo košarkarski in nogometni Zmaji s skupno akcijo podprli Zavetišče Ljubljana.

KK Cedevita Olimpija
KK Cedevita Olimpija

Novo, sodobno Zavetišče za zapuščene živali Ljubljana, je konec letošnjega avgusta na široko in s ponosom odprlo svoja vrata. Ljubljana in z njo Slovenija sta pridobili največje in najsodobnejše urejeno zavetišče, ki ob še boljšem počutju živali omogoča nove dimenzije delovanja, vzgojo, izobraževanje in kakovostno preživljanje časa tako živalim, kot tudi ljudem.  

Ob dejstvu, da številni štirinožni prijatelji svoje začasno domovanje najdejo prav v Zavetišču Ljubljana, pa sta KK Cedevita Olimpija in NK Olimpija stopila skupaj, s skupno akcijo, ki bo svoj vrhunec doživela v sredo, 27. oktobra, pa bodo košarkarski in nogometni Zmaji skušali priskočiti na pomoč Zavetišču.  

Cedevita Olimpija se bo prihodnjo sredo v domači Areni Stožice na obračunu drugega kola 7DAYS EuroCupa z JL Bourgom predstavila domačim navijačem na evropskem parketu, Olimpija pa bo na četrtfinalni tekmi slovenskega pokala na Stadionu Stožice gostila Koper.   

Na obeh tekmah bosta kluba zbirala osnovne potrebščine, hrano, igrače, in še številne druge stvari, ki lahko polepšajo bivanje štirinožnim prijateljem v Zavetišču Ljubljana. Ob dejstvu, da je vsako živo bitje potrebuje pomoč drugega, sta oba kluba s ponosom priskočila na pomoč Zavetišču Ljubljana, svoje pa lahko prispevajo tudi vsi športni navdušenci in ljubitelji živali, ki jih bo prihodnjo sredo pot zanesla v Športni park Stožice.  

Vsak, ki bo na eno od tekem prinesel majhno pozornost, ki jo je pripravljen pokloniti živalim v Zavetišču Ljubljana, bo prejel kupon, ki prinaša 30% popusta na vstopnico katerekoli domače tekme KK Cedevita Olimpija oz. NK Olimpija do 31. decembra 2021.  

Več o prodaji vstopnic za ogled košarkarske tekme si lahko preberete na www.cedevita.olimpija.com. Na nogometno tekmo bo vstop prost.