Zanimivosti

Philips: Sokovniki in mešalniki za smutije

Oglasno sporočilo
20. 10. 2021, 13.50
Posodobljeno: 20. 10. 2021, 14.11
Deli članek:

Uživanje kakovostnih hranil je eden poglavitnejših temeljev za ohranjanje našega zdravja.

Sveži sokovi za zdravo življenje

Za zadosten vnos vitaminov in mineralov v telo lahko poskrbimo sami, s pravilno in raznoliko prehrano. Po priporočilih strokovnjakov, naj bi dnevno zaužili najmanj 3 enote zelenjave in 2 enoti sadja na dan. Zakaj si ne olajšamo življenja in vse enote zaužijemo naenkrat? Ker tudi Philips verjame v moč sadja in zelenjave, vam predstavlja najnovejše sokovnike in mešalnike za smutije, s katerimi boste kar pokali od vitaminov!

En sok na dan, odžene zdravnika stran! 

Ljudje ves čas stremimo k zdravemu načinu življenja in vitkim postavam. Z doma pripravljenimi sokovi iz svežega sadja in zelenjave veste, da boste zaužili vse njihove hranilne snovi in da boste korak bližje sanjski postavi. S postopkom iztiskanja se iz celic rastline sprostijo hranilne snovi, ki jih naše telo potrebuje za optimalno delovanje. Od zelenih lepotcev do priročnih zdravil za mačka – pri Philipsovih sokovnikih je popolnoma vseeno, katerega uporabite. Najsi bo to centrifugalni sokovnik ali sokovnik z vijačnim nastavkom ali pa kar oba!

Kakšna je razlika med centrifugalnim sokovnikom in sokovnikom z vijačnim nastavkom? Z dunajsko univerzo University of Natural Resources and Life Sciences je Philips sodeloval pri znanstveni raziskavi o hranilnih snoveh v sokovih, ki so pripravljeni z enim ali drugim. V povprečju so si rezultati obeh vrst sokovnikov zelo podobni. Sokovniki z vijačnim nastavkom so nekoliko boljši pri ohranjanju vitaminov C in E, medtem ko so centrifugalni sokovniki nekoliko uspešnejši pri pridobivanju vitaminov A in K.

S Philipsovimi sokovniki boste v sok lahko spremenili prav vsako sestavino. S hitrostjo motorja do kar 45.000 vrtljajev na minuto in močjo 2000 W ter tehnologijo ProBlend Extreme, blender Philips Innergizer v prah zmelje tudi najzahtevnejše sestavine, kot so na primer gomoljasta zelenjava, oreščki ter semena. Z mešalnikom lahko iz celic sadja in zelenjave izstisnete do kar 97 % hranilnih snovi.

Prazna vreča ne stoji pokonci

Ali ste se že kdaj preizkusili v pripravi smutijev? Pripravite se na pravo revolucijo v gospodinjstvu. Novi Philipsovi blenderji so tako zelo impresivni, da jih boste želeli uporabljati vsak dan. Ti so skrbno opremljeni z inovativno tehnologijo ProBlend za najučinkovitejše mešanje sadja, rezanje zelenjave in drobljenja ledu. Mešalnike odlikuje prilagajanje hitrosti in časa mešanja z uporabo pulznega delovanja. Blender ima za piko na i programirano funkcijo za drobljenje ledu ter možnost tihega delovanja. Je sploh lahko še boljše? Nismo še končali. Če vas še nismo prepričali ima Philipsov mešalnik za smutije tako zmogljiv motor, da omogoča učinkovito mešanje in drobljenje prav vseh vaših najljubših sestavin.

Ali ste vedeli, da bi vsako leto lahko rešili kar 1,7 milijona ljudi, če bi jedli več sadja in zelenjave? Tovrstna hrana je bistvena sestavina vsake uravnotežene prehrane. Doma pripravljeni sokovi s svežimi sestavinami lahko vsebujejo do kar 90 % hranilnih snovi sadja in zelenjave.

Philips je pomislil na vse. V njihovi aplikaciji Philips Healthy Drinks lahko najdete koristne napotke, kako najbolje izkoristiti iztiskanje mešanje. Tako boste lahko zase in za svoje najbližje vedno znova pripravljali zdrave in okusne sokove ter tako skrbeli za zdravje in dobropočutje.