Zanimivosti

Čas je za televizijo po vaši meri!

Oglasno sporočilo
1. 11. 2021, 08.00
Posodobljeno: 1. 11. 2021, 08.15
Deli članek:

Po napornem delovnem dnevu se vsakdo rad sprosti pred televizijskim zaslonom. Mračni jesenski večeri kar kličejo po razvajanju, pa vendar so celo udobni trenutki v domačem naslanjaču lahko tudi stresni. Izbira programa in vsebine, ki si jo želimo ogledati, se lahko namreč kaj hitro spremeni v zamudno opravilo, a z izbiro prave tehnologije, bo kaj kmalu zbrana vsa nasmejana družina.

Čeprav nam gledanje televizije dandanes omogoča precej več funkcionalnosti in zabave kot nekoč, ostaja dejstvo, da veliko uporabnikov najnovejše tehnologije njenega potenciala ne izkorišča v celoti bodisi zaradi nepoznavanja sodobnih trendov bodisi zaradi pomanjkanja časa, da bi se vanje poglobili.


Svoje dnevne sobe še niste oplemenitili s pametnim televizorjem? Ne skrbite, s Telemachovim sprejemnikom EON Smart Box bo vsak televizor v hipu postal pametni televizor in s tem poskrbel, da vam nikoli ne bo dolgčas. Svoje najljubše vsebine boste lahko spremljali do 7 dni nazaj v vseh paketih. Platforma EON omogoča tudi premikanje po časovnici s prikazovanjem slik, kar vam bo ogled z zamikom še dodatno olajšalo. Uživali boste v bogatem Video klubu z več kot 18 tisoč filmi in TV-serijami, hiter internet pa bo v vašo dnevno sobo popeljal najboljšo uporabniško izkušnjo.


EON Smart Box, ki je bil na IBC2019, najvplivnejšem mednarodnem sejmu s področij elektronskih medijev in tehnologije, ki poteka v Amsterdamu, izbran za najboljši sprejemnik v kategoriji Customer Premise Technology (tehnologija za domačo zabavo), v vašo dnevno sobo prinaša najboljšo uporabniško izkušnjo. Ne zamudite izjemne priložosti in si zagotovite kateregakoli izmed priljubljenih paketov EON, ki so v posebni akciji novim naročnikom na voljo že za 19,90 evrov mesečno za prvo leto vezave. Ste pripravljeni? Potrebujete le daljinski upravljalec in čas za sprostitev!