Zanimivosti

Samsung Galaxy Watch4 - eleganten pomočnik trendovskega dizajna, ki spremlja vaše zdravje, spanje in ostale aktivnosti

Oglasno sporočilo
13. 10. 2021, 13.11
Posodobljeno: 13. 10. 2021, 13.20
Deli članek:

Z novimi Samsung pametnimi urami, ki s sodobnim dizajnom osvajajo na prvi pogled, nikoli ni bilo lažje narediti nekaj dobrega zase. Celosten nabor zdravstvenih funkcij vam ob pomoči napredne tehnologije omogoča poglobljen vpogled v vaše zdravstveno stanje.

Arhiv

Za veliko večino nas je hitri življenjski stil postal stalnica in smo se nehali spraševati, kako nenehno hitenje, številne obveznosti, dolge ure v službi in vedno prisotni stres vplivajo na naše zdravje in počutje. Ob vsakodnevnih izzivih hitro pozabljamo na lastno počutje in se s svojim zdravjem in telesom začnemo ukvarjati šele takrat, ko zbolimo. Čeprav nam telo s številnimi znaki nenehno sporoča, kaj potrebuje, je včasih težko prepoznati njegove potrebe, ali mu prisluhniti, ko nekaj ni v redu.

Sodobna tehnologija nam pri tem izjemno pomaga, saj s pomočjo elegantnih Samsung pametnih ur, ki so že zdavnaj postale veliko več kot le modni dodatek, lahko vsak dan spremljamo, kaj se dogaja z našim telesom. Te trendovski pomočniki nas spodbujajo, ko nimamo volje za telovadbo, kažejo nam napredek, ko se začnemo gibati in spremljajo kakovost našega spanca. Zato zdravstvene prednosti in priročnost pametnih ur Samsung Galaxy Watch4 in Samsung Galaxy Watch4 Classic presenečata na vsakem koraku.

Spoznajte svoje telo na popolnoma drugačen način

Ste se kdaj spraševali, kaj vse se tekom dneva dogaja z vašim telesom? Revolucionarni Samsung senzor BioActive, ki se nahaja v pametni uri Galaxy Watch4, vam omogoča, da zlahka preverite sestavo svojega telesa na zapestju samo z dvema prstoma. Senzor BioActive se ponaša z manjšo in bolj kompaktno zasnovo, ki ne zmanjšuje natančnosti meritev. Novi senzor 3v1 uporablja en sam čip za natančno upravljanje treh zmogljivih senzorjev za zdravje – optičnega merilnika srčnega utripa, električnega merilnika srčnega utripa in analizatorja bioelektrične upornosti. Tako vam to povsem novo orodje za merjenje telesne sestave nudi globlje razumevanje vašega splošnega zdravja in telesne pripravljenosti s ključnimi meritvami kot so stanje skeletnih mišic, bazalna presnova ter delež vode in maščobe v telesu. V pičlih 15 sekundah bo senzor na vaši pametni uri zajel 2.400 podatkovnih točk.

Ob vsem tem vam Samsung Galaxy Watch4 in Watch4 Classic omogočata popolnoma personaliziran pristop do spremljanja dnevnih fizičnih aktivnosti ter vnosa kalorij in vode v telo, temeljito pa boste obveščeni tudi o svojih rezultatih.

Kakovosten spanec ni nedosegljiv

Marsikomu se zdi, da tudi takrat, ko bi morali počivati, nikakor ne dobijo dovolj energije in zagona za novi dan. To ne preseneča, saj hitri življenjski stil vpliva tudi na kakovost našega spanca. Čeprav se vam mogoče zdi, da ste si privoščili dovolj kakovostnega spanca, se vseeno zbujate nespočiti in hrepenite za dodatno uro v objemu domače postelje? Tudi tukaj vam lahko pomagata pametni uri Samsung Galaxy Watch4 in Watch4 Classic. Napredna tehnologija Sleep Scores vam namreč omogoča, da dobite vse potrebne informacije o svojem spanju – podrobno lahko spremljate svoj ritem spanja, detektirate zvoke smrčanja in spremljate raven kisika v krvi med spanjem. Prav zato, ker spremljata, kako spite, ali spite dovolj in, kar je najpomembneje, ali spite kvalitetno, vam lahko pokažeta, kje obstaja prostor za izboljšave in vam z rezultati namigneta, kako spanje lahko izboljšate.

Visoka zmogljivost in neprekosljiv stil

Vse te osupljive funkcionalnosti so podprte z močno nadgrajeno strojno opremo, vključno z izboljšanim procesorjem, bogatejšim zaslonom in razširjenim spominom. Nova generacija Samsung pametnih ur je tudi prva generacija, ki podpira  Wear OS platformoin napredni procesor, ki omogoča 20 odstotkov hitrejše delovanje. Tako boste še lažje in bolj poglobljeno uživali v uporabi številnih Google aplikacij, storitev iz vesolja Galaxy in aplikacij tretjih strank ter ob tem brez zatikov prehajali iz aplikacije v aplikacijo ali pa uporabljali več aplikacij naenkrat. Premikanje in večopravilnost na seriji pametnih ur Galaxy Watch4 potekata gladko in preprosto. Tudi ločljivost zaslona je nadgrajena na 450 krat 450 slikovnih točk, tako da je slika še bolj ostra in razločna.

Vendar napredna tehnologija ne pomeni, da boste morali žrtvovati trendovski videz. Sodobno obliko pametnih ur Samsung dopolnjujejo različne barve paščkov – pri Galaxy Watch4 Classic sta to srebrna in črna, pri Galaxy Watch4 pa črna, srebrna in zelena. Ob takšni izbiri boste brez težav izbrali model, ki najbolj odraža vaš osebni stil in se brezhibno ujema s preostankom vaše garderobe. Personalizacija vaše ure se tukaj ne konča, saj lahko izkoristite vse prednosti sodobne tehnologije in prilagodite tudi zaslon ure. Izbirate lahko različne barve, teme in „widgete“, za ozadje pa si lahko nastavite tudi katero od svojih fotografij. Možnosti so z novimi Galaxy Watch4 urami dobesedno neomejene.   

Naredite nekaj več zase in preverite več informacij o novih Galaxy Watch4 urah na spletnih straneh:

www.samsung.com/si/watches/galaxy-watch/galaxy-watch4-black-bt-sm-r870nzkasio/

 in

www.samsung.com/si/watches/galaxy-watch/galaxy-watch4-classic-black-bt-sm-r890nzkasio/.