Herba Medica je slovenski proizvajalec čajev in prehranskih dopolnil s koreninami v zakladnici zelišč samostana Pleterje in lastno moderno proizvodnjo prehranskih dopolnil in BIO čajev. Prizadevamo si prispevati k zdravju in dobremu počutju naših strank na povsem naraven način in zvesto sledimo reku “Via recta ad vitam longam”. Naše vrednote temeljijo na kakovosti surovin in proizvodnih procesov, skrbi za okolje ter inovativnosti, strokovnosti in prilagodljivosti zaposlenih.

Kot eden prvih primerljivih podjetij v Evropi smo uspeli pridobiti najvišje certifikate kakovosti in sicer ISO 9001, BIO certifikat SI-EKO-001, GMP (Good Manufacturing Practices) ter IFS (International Food Standards). Smo ponosni nosilci logotipa zelena pika, kajti za okolje skrbimo na vseh korakih in reckliramo vse proizvodne odpadne materiale. S kakovostjo in inovativnostjo naših izdelkov in proizvodnih procesov smo kot prvi v Sloveniji pridobili certifikat za proizvodnjo BIO čajev in prehranskih dopolnil SI-EKO-001. V tem sklopu smo eni redkih, ki vzdržujemo visoko kvaliteto prizvodov in skrbimo najboljše BIO certificirane surovine.

ImunoCare set

Life Enhancer linija je osnovana na sinergiji sestavin, sestoji pa iz naravnih zelišč in patentiranih sestavin za boljšo absorpcijo in učinek. Razdeljena je v več kategorij, v vsaki kategoriji pa so različni CareSet-i ali oskrbovalni paketi, ki so namenjeni specifičnim težavam s katerimi se srečujemo v vsakdanjem življenju. Danes vam predstavljamo

- IMUNOCARE set za celostno oskrbo imunskega sistem in spodbujanje naravne imunske reakcije.

Izdelki za krepitev imunskega sistema vključujejo imunski modulator s štirimi nukleotidi, vitamin D3, vitamin C, selen , cink, plodove šipka, cvetove bezga, cvetove lipe, timijan in trpotec.

Vitamin D3 z dodanim nekislim vitaminom C v kapsulah. Vitamin D3 skrbi za imunski sistem in trše kosti (osteoporoza), nekisli vitamin C pa ne povzroča kisline ali prebavnih motenj.

imuno care

IMUNO CARE si lahko naročiš v treh oblikah:

IMUNO CARE – kapsule, IMUNO CARE – napitek,IMUNO CARE – zeliščni čaj

Da te prehlad in Covid ne ujameta! Okrepi svojo imunost!

NAROČIŠ v spletni trgovini podjetja:

https://www.herba-medica.si/kategorija-izdelka/telesni-sistemi/imunski-sistem/

ali pokliči:

01 562 06 03

HERBA MEDICA d.o.o.

Preserska cesta 5

1235 Radomlje

Celotno ponudbo naših izdelkov preveri na: https://www.herba-medica.si/trgovina/

Imaš vprašanje? Pokliči ali nam piši in odgovorili ti bomo:

herbamedica@siol.net