Zanimivosti

Popolno darilo za vaše poslovne partnerje

Oglasno sporočilo
1. 10. 2021, 08.08
Posodobljeno: 1. 10. 2021, 08.43
Deli članek:

Izbira poslovnih daril je vsako leto bolj pomembna in ji posvečamo vse več pozornosti, saj predstavlja vas in vaše podjetje.

Darilo ponazarja tudi zahvalo za uspešno poslovno sodelovanje in dobre poslovne odnose. Vedno več podjetij se tako odloča za unikatna darila, ki naj bi z izvirnostjo dosegla, da si bo obdarovanec zapomnil, od koga je darilo prejel in ga ne bo zavrgel ob prvi priložnosti. Hkrati pa si podjetje želi priročnih daril, ki ne bi pristala v predalu pod kupom starih papirjev, ampak bi bila resnično v uporabi.

Spoznajte blagovno znamko Atelier Rebul, ki se že vse od njenega obstoja ukvarja z razvojem unikatnih in uporabnih poslovnih daril.

Atelier Rebul je mednarodna blagovna znamka naravne kozmetike, ki zajema široko ponudbo parfumov, kolonjskih vod, izdelkov za nego obraza, rok in telesa ter izdelkov za dom. Ena izmed posebnosti pa so tudi manjša pakiranja izdelkov oziroma darilni seti, ki so idealni kot poslovna darila. Izbirate lahko med velikim številom različnih izdelkov ter širokim naborom čudovitih vonjev in jih sami poljubno sestavite v poslovno darilo. Ponudba poslovnih daril zajema majhne embalaže parfumov, kolonjskih vod, krem za roke, osvežilnih robčkov za razkuževanje rok, wish kita, difuzorjev, dišečih sveč itd.

Nepozabne vonjave so lahko fantastično poslovno darilo

Najbolj prodajani produkti Atelier Rebul so difuzorji in dišeče sveče, ki služijo obogatenju prostora s čudovito dišavo in so primerni za domove, pisarne, delovna mesta, hotele, restavracije in vse javne prostore. Študije so dokazale, da ima prisotnost naravnih eteričnih olj, ki so v difuzorju in dišečih svečah ter izpostavljenost njihovim vonjavam pozitiven učinek na naš organizem, saj poskrbijo za dvig razpoloženja, boljše počutje in večjo motiviranost ter koncentracijo pri delu. Poleg tega pa je koncept difuzorja enostaven: tekočina, kateri so dodana 100 % naravna in čista eterična olja in 6 bambusovih palčk, ki se jih namoči v tekočino. Difuzorje in dišeče sveče najdete v vonjih Istanbula, Pere, 1895, vanilije, žafrana, tobačnih listov, listov konoplje, cvetlične poezije, jabolka in cimeta, granatnega jabolka (Bereket), jasmina, limonske trave in medu, sivke, mandarine, zelenega čaja, jantarja ter verbene in ingverja.

Vonj Istanbula, ki ga ne boste pozabili.

Prepustite se vonju najbolj prepoznavne kolekcije Istanbul. Unikatna dišava, ki spominja na sprehod skozi bazar začimb v Istanbulu, kjer se prepletajo različne vonjave in vas popeljejo skozi skrivnostne ulice, ki se dvigajo nad Bosporjem. Razvajajte se z orientalsko – lesnim vonjem, ki ga sestavljajo bleščeče note bergamotke, cimeta, žafrana in klinčkov. V srčnih notah je moč zaznati cvetlične vonjave vijolice, jasmina in črne orhideje. Svoj pečat pa pustijo osnovne note vanilije, jantarja, mošusa, cedre, pačulija in sandalovine.

V dveh različnih darilnih setih vas razvaja mali parfum 12 mL v vonju Istanbula in hranljiva krema za roke 30 mL ali pa kolonjska voda 25 mL, ki se uporablja za razkuževanje rok in odišavljanje telesa ter hranljiva krema za roke 30 mL, ki lepo nahrani in navlaži kožo.

Celotno linijo izdelkov Atelier Rebul poiščite v butikih v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru in Novem mestu ali na spletni strani www.atelierrebul.si.