Zanimivosti

Perfect meals: Začne se s hrano!

Oglasno sporočilo
29. 9. 2021, 13.32
Posodobljeno: 29. 9. 2021, 15.52
Deli članek:

Ti zmanjkuje idej za zdrav obrok ali enostavno nimaš časa za kuhanje? Predstavljamo ti Perfect meals! Gurmanski fit obroki, ki jih pripravljene prejmeš direktno do svojih vrat.

Perfect meals predpripravljeni obroki so popolna rešitev za vse, ki si želijo zdravih, uravnoteženih obrokov, brez izgubljanja dragocenega časa v kuhinji. Primerni so za družine z natrpanimi urniki, zaposlene poslovneže, študente, športnike…

Obroke enostavno naročiš preko spletne trgovine, vse kar moraš narediti je poiskati svoje najljubše jedi, katere boš jedel v naslednjem tednu. Ponudba perfect meals obrokov zajema vse od veganskih obrokov, mesnih, morskih ter LCHF. V ponudbi pa seveda ne manjka tudi nekaj sladkih fit obrokov. Celotno ponudbo lahko preveriš na https://perfectmeals.si/shop/.

Dostava je enostavna, pakete zapakiramo in pošljemo v izoliranih škatlah z ledom po celi Sloveniji.

Obroki perfect meals lahko v hladilniku zdržijo kar od 8 do 10 dni. Vsi obroki so pripravljeni in pakirani v Sloveniji, kjer skrbimo za visoko kvaliteto surovin in s tem zagotavljanje okusne, sezonske in hranljive.

Perfect meals obroki so enostavni za pripravo. Potrebuješ le 3-5 minut v mikrovalovni pečici. Možna pa je tudi priprava na kuhinjski ponvi, vodni kopeli ali klasični pečici.

Hitra rešitev in enostavna priprava so definitivno prednosti Perfect meals obrokov, katerim pa ne manjka okusa! Obiščite našo spletno stran https://perfectmeals.si/shop/ ter preverite celotno ponudbo.

Naroči do ponedeljka 4.10.2021 in uporabi promocijsko kodo JESEN2021 za dodatnih 10% popusta!

https://perfectmeals.si/shop/

Pokliči nas

+386 (51) 407 444

Imaš vprašanje? Pokliči ali nam piši in odgovorili ti bomo.

info@perfectmeals.si