Zanimivosti

Premijske funkcije in brezhiben dizajn za vse, ki želijo več, kot le dobro

Oglasno sporočilo
27. 9. 2021, 13.10
Posodobljeno: 4. 10. 2021, 09.08
Deli članek:

Samsung Galaxy Z Flip3 5G se ponaša z lastnostmi, ki izpolnjujejo želje in potrebe najzahtevnejših uporabnikov, zato ne preseneča, da je s svojim trendovskim videzom in večopravilnostjo v hipu osvojil tudi Evo Ahačevčič Pakiž.

Se sprašujete, kaj lahko počnete s telefonom, ki stane v vsak žep? Zložen Samsung Galaxy Z Flip3 5G meri le 4,2 palca, ponuja pa celovito izkušnjo zmogljivega pametnega telefona. Najbolj kompaktna žepna izdaja pametnega telefona vam omogoča, da na zloženem telefonu berete sporočila, berete sporočila, poslušate glasbo ali fotografirate. Vse to na 1,9-palčnem zaslonu. To je opazila tudi Eva Ahačevčič Pakiž in zadovoljno pripomnila: ''Mali zunanji zaslon deluje kot nekakšna bližnjica do vseh bistvenih reči, ki se dogajajo znotraj telefona. Brez da telefon odprem, lahko tako pogledam na uro, naredim selfie ali preverim sporočila.''

Ko smo jo povprašali za najljubšo lastnost preklopnega pametnega telefona Samsung Galaxy Z Flip3 5G, je takoj izstrelila: ''Poleg možnosti fotografiranja na daljavo je zagotovo moja najljubša lastnost telefona Galaxy Z Flip3 5G prav ta, ki jo narekuje njegov izjemen dizajn: večopravilnost. Na eni strani ekrana fotografiram, na drugi pregledujem fotografije, na eni strani ekrana pogledam kak video na YouTubu, na drugi odpisujem na sporočilo, na eni strani ekrana snemam video, na drugi pa imam oporne točke, kaj vse moram zajeti v video.''

Če ste tudi vi navdušeni nad večopravilnostjo, hitro boste vzljubili omenjene lastnosti Galaxy Z Flip3 5G. Ko ga razprete, lahko se posvetite delu ali zabavi brez prekinitev, ker lahko razdelite zaslon in ne zapirate dokumentov ali multimedijskih predvajalnikov samo zato, da preberete pravkar prejeto sporočilo. Vse to lahko opravite istočasno. Ko ga razprete, na 6,7-palčnem Dynamic AMOLED zaslonu s polno HD ločljivostjo lahko uživate v priljubljenih filmih, serijah in videoposnetkih na družabnih omrežjih. Zaslon  se osvežuje s frekvenco 120 Hz. Hitrost, s katero izpolnjuje vaše ukaze in lahke potege s prsti, ustvarja vtis, da vam bere misli, lahko pa izbirate med 256 GB in 512 GB notranjega pomnilnika.

Če iščete napravo, ki se vam prilagaja in vam omogoča, da si na vsakem koraku obogatite življenjski stil, je Samsung Galaxy Z Flip3 5G prava izbira za vas. Telefon lahko stoji pod kotom od 75 do 115 stopinj, zato so možnosti fotografiranja in snemanja dobesedno neskončne. Naredite popoln selfie brez rok ali posnemite oster video brez strahu, da se vam bo zatresla roka. Samo postavite svoj Samsung Galaxy Z Flip3 5G pod želenim kotom in izberite popolno pozo, on pa bo naredil preostalo. Seveda brez stojala ali selfie palice, saj lahko stoji popolnoma sam. To je opazila tudi Eva: ''Med fotografiranji preprogljiv način deluje kot stativ. Telefon stoji pod izbranim kotom, na daleč mu pomaham, zapoziram in fantastičen posnetek je tukaj v trenutku. Tako je, prostoročno s tem telefonom nastajajo vrhunske fotografije. In selfie kamera tega telefona je zares izjemna.'' Vse fotografije in videoposnetki vaših nepozabnih trenutkov ali najljubših modnih kombinacij bodo imeli ob 256 GB vgrajenega pomnilnika dovolj prostora, zato pozabite na skrbi glede shranjevanja in se prepustite uživanju v lastni ustvajalnosti.

Opremljen je z zaščitnim steklom Corning® Gorilla® Glass Victus™, ki bo vašo napravo ščitilo pred praskami in nenamernimi padci. Prav tako je ojačan z neverjetno močnim aluminijem Armor, njegov zunanji zaslon pa je prevlečen z zaščitnim slojem iz raztegljivega materiala PET. Zaslon Infinty Flex in revolucionarna zložljiva tehnologija tečaja Hideaway Hinge zagotavljata odpornost na 200.000 pregibov. Navdušuje tudi dejstvo, da je Samsung Galaxy Z Flip3 5G prvi vodoodporen zložljiv pametni telefon (standard IPX8), kar pomeni, da ga lahko brez skrbi odprete, tudi če vas ujame dež.

Čeprav vse to lahko nosite v žepu, telefona Samsung Galaxy Z Flip3 5G ne boste skrivali, ampak ga boste želeli razkazovati. Ta popolni modni dodatek prihaja v treh trendovskih barvah – fantomsko črni, kremni, in v barvi sivke. Samsung Galaxy Z Flip3 5G je naprava, ki vam omogoča, da izkažete svoj pravi jaz na način, ki ne pristaja na kompromise, ampak išče odličnost tako v vsebini kot v videzu. Ali kot bi to povedala Eva Ahačevčič Pakiž: ''Galaxy Z Flip3 5G je mobilna naprava, ki me navdušuje v več aspektih. Od tega, da ima velik zaslon, ki se zloži, da se prilega žepu ali zlahka zdrsne v predalček moje najljubše male modne torbice, da ne omenjam, kako zelo navdušena sem nad možnostjo zlaganja, ko beseda nanese na fotografiranje ali kak spletni sestanek.'' Več o telefonu Samsung Galaxy Z Flip3 5G lahko preberete na www.samsung.si.