Zanimivosti

Ko kupujemo psa, pozabimo, da bo s seboj prinesel še …

Oglasno sporočilo
24. 9. 2021, 09.29
Posodobljeno: 24. 9. 2021, 09.30
Deli članek:

Epidemija koronavirusa je poskrbela za marsikatero spremembo v naših življenjih. Predvsem se več časa zadržujemo doma in tako so mnogi svoje domove pričeli opremljati z novim pohištvom, nekateri so se navdušili nad sobnimi rastlinami, veliko pa je tudi takšnih, ki so v svoj dom sprejeli novega štirinožca.

Prihod novega pasjega prijatelja poleg vsega navdušenja in ljubezni prinese tudi nove odgovornosti; pričeti moramo z njegovo vzgojo, ga naučiti poslušnosti in hišne čistoče, kar je lahko, sploh če smo si omislili psička živahnejše narave, velik zalogaj. Ob tem pa pes v naš bivalni prostor vnese tudi nekaj, na kar marsikdo ob prvem razmisleku o njegovem nakupu niti ne pomisli – kopico dlak in umazanije!

Če je tudi vaša družina v obdobju epidemije postala bogatejša za štirinožno kepico, zagotovo veste, o čem je govora. V hišah oziroma stanovanjih, kjer živi pes, so dlake neizogibna stalnica. Dodatno umazanijo v prostor vnaša še po sprehodu, pa tudi pri hranjenju; zagotovo ste že opazili, kako koščki piškotov ob njegovem zadovoljnem žvečenju letijo na vse strani.

Ni treba, da je zaradi psa stanovanje vedno umazano

Če želimo, da je naše stanovanje kljub prisotnosti pasjega ljubljenčka čisto, se vsakodnevnemu sesanju zagotovo ne moremo izogniti, kar pa lahko predstavlja velik časovni zalogaj. Ste že kdaj pomislili, koliko časa bi prihranili, če bi sesanje namesto vas opravil nekdo drug? Robotski sesalnik iRobot Roomba® j7+ bo to storil brez napake!

IRobot Roomba j7+ je zasnovan tako, da se brezhibno prilagaja vašemu domu in z vami sodeluje kot partner, ki vam omogoča izjemno učinkovito čiščenje pri vsaki uporabi. Roomba j7+, ki jo poganja iRobot Genius 3.0 in vključuje PrecisionVision Navigation, postane z vsako uporabo pametnejša. Robot se nauči, kako najbolje krmariti po vaših tleh, si zapomni določene sobe in določeno pohištvo ter očisti tam, kjer je to najbolj potrebno.

Čistiti lahko začne tudi samodejno, ko vi zapustite dom, in se zaustavi, ko se vrnete domov. Tako lahko delo opravi ravno med tem, ko ste se z vašim štirinožcem odpravili na sprehod. Roomba j7+ robotski sesalnik potrebuje nekaj časa, da razume vaše zahteve čiščenja, da se nauči vaših pravil čiščenja, vaših zahtev in povratnih informacij ter si zapomni, kako se bo v prihodnje odzval.

Roomba j7+ robotski sesalnik, ki je podprt z močjo iRobot Genius, lahko prepozna ovire in se izogne nevarnostim

Roomba j7+, ki jo podpira iRobot Genius, se ne nauči samo vašega doma, ampak se v realnem času odzove nanj z navigacijo PrecisionVision, kar uporabnikom omogoča, da prepoznajo in se izognejo pogostim oviram, kot so kabli in odpadki hišnih ljubljenčkov. Če polnilni kabel spustite na tla v dnevni sobi, ga bo sesalnik Roomba j7+ opazil in se mu izognil. Če je vaš novi kuža pustil »presenečenje« na hodniku, ga bo sesalnik Roomba j7+ gotovo zaznal in bo manevriral okrog njega. Z zmožnostjo prepoznavanja in predvidevanja sten in pohištva lahko sesalnik upočasni svoj dostop za nežno čiščenje predmetov in čiščenje ob robovih. Kombiniranja tega z Imprint ™ Smart Mapping se Roomba j7+ lahko nauči tlorisa doma, kar omogoča, da z uporabo aplikacije iRobot Home ali naprave za glasovnega pomočnika izberemo, katere sobe se čistijo. Z neprekinjenimi brezžičnimi posodobitvami programske opreme, ki jih ponuja iRobot Genius, bo PrecisionVision Navigation sčasoma postajal tudi pametnejši, kar bo sesalniku Roomba j7+ omogočilo, da prepozna še večje število ovir in odklene nove izkušnje čiščenja.

Tako pameten, da predvidi nered

Roomba j7+ bo poskrbela za vse vaše potrebe čiščenja – tudi za tiste, za katere še ne veste. S tehnologijo iRobot Genius se Roomba j7+ nauči, kako radi čistite, in vam samodejno poda prilagojene predloge, tudi v časih, ko bo vaš dom mogoče potreboval pogostejše čiščenje, na primer med odpadanjem dlak hišnih ljubljenčkov ali v času alergij. Ker si Roomba j7+ zapomni posebne sobe in čas, ko te želite očistiti, vam lahko predlaga osebne urnike čiščenja, na primer čiščenje kuhinje po zajtrku. Sesalnik Roomba j7+, ki ga poganja iRobot Genius, vas bo celo vprašal, ali želite čistiti dom, ko ste odsotni, in prenehate čiščenje, ko se vrnete domov, kar vam bo omogočilo, da lahko uživate v čiščenju, ne da bi čiščenje sploh opazili. Za dodatno raven čistoče tehnologijaImprint® Link Technology podjetja iRobot pove robotskemu čistilniku tal Braava jet® m6, da naj pobriše tla po tem, ko je sesalnik Roomba j7+ končal sesanje.

Ni razloga, da bi zapravljali čas za vsakodnevna hišna opravila. To delo enostavno prepustite Roombi j7+, vi pa se raje posvetite vaši družini, novemu ljubljenčku, aktivnim sprehodom in mokrim poljubčkom.

Roombe se ne boste razveselili samo vi. Poglejte, kako so nad njo navdušeni štirinožci po vsem svetu!