Zanimivosti

V SOBOTO BO NAJVEČJA REKREACIJA NA PROSTEM

Oglasno sporočilo
23. 9. 2021, 11.40
Posodobljeno: 23. 9. 2021, 12.05
Deli članek:

MIGI MIGI DAN se vrača! Največja rekreacija na prostem v družbi samih zvezd. Migajte z nami - vodila vas bo Petra Parovel, Patricija Pangeršič in mnogi drugi. Migajte z nami to soboto v Arboretumu Volčji potok!

Pridi in spoznaj športne strokovnjake, si oglej ali preizkusi vodene vadbe in predavanja ter doživi noro zabaven migimigastičen dan v odlični družbi. Vse na enem mestu te čaka vsoboto, 25. septembra 2021 od 10. ure daljev Arboretumu Volčji Potok.

Za sodelovanje na Migimigi dnevu 2021 se moraš najprej PRIJAVITI in nato kupiti vstopnico na EVENTIM.SI ali eventimovih prodajnih mestih oz. Petrolu.

ČAKA NAS PESTER PROGRAM

Preizkusili se boste lahko v najrazličnejših vadbah.

Bootycamp in fit dance s Patricijo Pangeršič, HIIT trening ter trening za trebuh in zadnjico s Petro Parovel, reset workout z Janom Kovačičem, trening Badass bejba z Manco Šepetavc, NIT vadba z Natašo Gorenc, pa zumba, joga, cycling, vadba za mamice in številne druge oblike rekreacije smo pripravili za vas.

Več si preberite na: https://migimigidan.si/programi

BOGAT SPREMLJEVALNI PROGRAM

Največjo rekreacijo na prostem omogoča naš generalni pokrovitelj zavarovalnica Generali. Naši čudoviti partnerji projekta pa bodo poskrbeli tudi bogat spremljevalni program. Za zdrav zajtrk s Čokolinom in hranljivo kosilo z Zlatim poljem. Za hidracijo bosta skrbela Oshee in Erdinger, Malinca bo pripravila zdrave kave in proteinske napitke, Mlekarna Celeia bo delila mlečne napitke za moč. Snickers bo skrbel, da ne bomo lačni in zato ful drugačni! Pa Amersport bo z nami, da predstavi nove modele Salomon obutve. Perfect meals bodo predstavili hitre obroke za vsak dan, če bo koga kje od silne vadbe zagrabi kaka bolečina, pa Medisanus poskrbi za to z najnovejšim protibolečinskim obližem. Na prizorišču pa se boste lahko spoznali tudi z ekipo dnevnega časopisa Svet24.

SE VIDIMO V SOBOTO!