Številni ustvarjalci so že predstavili svoje presenetljive, zabavne in izvirne kreativne rešitve, za katere lahko glasujete na zvezdehoferscene.si. #ZaživiteKotŽelite, sodelujte tudi vi in se s svojim kreativnim prispevkom potegujte za nagrado v višini kar 500 evrov.

Pošljite nam svoje kreativne rešitve do 10. oktobra na in glasujte za svoje favorite.

V nagradnem natečaju lahko sodeluje kdorkoli (posameznik ali skupina), kreativne rešitve pa so lahko plesne, pevske, igrane ali kako drugače kreativno izražene (v obliki videa, mp3 posnetka ipd.). Lahko se navezujejo na že obstoječe žanre HOFER SCENE, je pa to tudi priložnost, da stopite izven okvirja in na HOFER SCENI pustite svoj edinstven pečat.

Bogate nagrade za ustvarjalce in glasovalce

Vsak teden bomo med vsemi, ki bodo glasovali za svoje favorite, izžrebali po 5 nagrajencev, ki bodo prejeli nagrado v vrednosti 40 evrov. Po koncu natečaja bomo izbrali 10 najboljših kreativnih rešitev: 5 po izboru ljudstva in 5 po izboru strokovne žirije. Osem izbranih bo prejelo nagrado v višini 100 evrov, dva najboljša pa čaka nagrada v višini kar 500 evrov. Zdaj pa hitro poiščite tisto kreativno žilico v sebi. Morda boste s svojim izdelkom najbolj navdušili prav vi!

Več o HOFER CENI in kako vam z najboljšo kakovostjo po najboljši ceni zagotavljamo, da zaživite, kot želite, najdete na HoferScena.si.