Zanimivosti

Spoznajte BEAUTY FILLER SHOTS Afrodita Professional – NOVE profesionalne lepotne pomočnike

Oglasno sporočilo
17. 9. 2021, 15.12
Posodobljeno: 17. 9. 2021, 15.26
Deli članek:

Linija Afrodita Professional je bogatejša za 3 nove profesionalne BEAUTY FILLER SHOTE. Gre za superiorne odmerke visoko koncentriranih sestavin, ki bodo 100 % spremenili vašo lepotno rutino.

Zaradi intenzivnosti delovanja so jih poimenovali kar »SHOTI«:

  • C10 VITAMIN SUPER SHOT Afrodita Professional - Pigmentacijski korektor z 10 % vitamina C
  • HYALURON & B5 BOOST SHOT Afrodita Professional - Luksuzni vlažilni koncentrat s 100% naravno hialuronsko kislino in provitaminom B5 za ekstremno navlaženo, polno kožo
  • INSTANT OXYGEN POWER SHOT Afrodita Professional - Anti-age koncentrat s čistim kisikom za mladostno kožo polno življenja in 5 let mlajši videz kože že po 1 mesecu uporabe.

Odkrijte pravi »SHOT« zase!

C10 Vitamin SUPER SHOT Afrodita Professional - Pigmentacijski korektor z 10 % vitamina C za intenzivno izboljšanje stanja kože: deluje proti hiperpigmentaciji, starostnim “madežem in pegam” na način, da zavira delovanje encima, ki proizvaja melanin (kožni pigment). Posvetli polt, odstranjuje temne pigmentne madeže - starostne pege ter izenačuje ten.

Gre za VITAMIN C NOVE GENERACIJE IZ JAPONSKE! Serum vsebuje 10 % koncentracijo visoko stabilnega, oljno-topnega vitamina C (Ascorbyl Tetraisopalmitate), ki je v primerjavi s pogosto uporabljano askorbinsko kislino bistveno bolj stabilen, obstojen in dokazano prehaja v dermalni del kože. Ne povzroča luščenja in draženja kože oziroma pekočega občutka ter zagotavlja boljše rezultate tudi v 25-krat nižji koncentraciji.

Ali ste vedeli? Ta visoko stabilna oblika vitamina C, ki je vgrajena v naš C VITAMIN SUPER SHOT Afrodita Professional, skozi čas ne spremeni svoje barve in ohrani svojo učinkovitost.

HYALURON & B5 BOOST SHOT Afrodita Professional - Luksuzni vlažilni koncentrat s 100% naravno hialuronsko kislino in provitaminom B5 za ekstremno navlaženo, polno kožo. Za takojšnjo navlažitev in dolgotrajno izboljšano raven vlage v koži. Koža ostaja prijetno navlažena še 12 ur po nanosu. Odlična nega tudi za občutljivo kožo, saj z močjo vitamina B5 (pantenola, ki je znan po svojih pomirjujočih in obnovitvenih lastnostih) blagodejno pomirja razdraženo kožo, zmanjšuje občutljivost in krepi njeno odpornost. Negovalne izdelke s hialuronsko kislino je še posebej priporočljivo nanesti na kožo zvečer. Ponoči namreč naša koža izgublja vlago 8-krat hitreje kot čez dan, zato je potreba po hialuronskem koncentratu še toliko večja. Uporabite ga vsako jutro in nujno tudi zvečer, kot podlago vašemu izbranemu izdelku za nočno nego. 

INSTANT OXYGEN POWER SHOT Afrodita Professional - Anti-age koncentrat s čistim kisikom za mladostno kožo polno življenja in 5 let mlajši videz kože že po 1 mesecu uporabe. Pomlajevalni koncentrat s čistim kisikom za takojšnji občutek svežine in energije za vidno pomladitev. Anti-oksidativna zaščita kožnih celic pred prostimi radikali, ki starajo našo kožo. Spodbuja nastanek kolagena, izboljša strukturo in povzdigne življenjsko energijo še tako utrujeni in pusti koži.  Odličen je za čiščenje, razstrupljanje aknaste nečiste tudi mlade kože.

Ali ste vedeli? Vgrajena tehnologija fiflow BB61 koži dovede čisti atmosferski kisik v dermalno plast kože in s tem na koži ustvari »bubble effect«. Nase veže ogljikov dioksid ter ga odstrani iz kože. Na ta način  prispeva k razstrupljanju kože in tako koži podari novo energijo. Uporabite ga vsako jutro, za popolno osvežitev in energičen začetek dneva.

Prodajna mesta:

  • Afrodita Beauty center & shop Ljubljana (Kongresni trg 15) in Rogaška Slatina
  • (Celjska cesta 6 - Hotel Slatina ter Zdraviliški trg 10) ter prodajalna Kozmetike Afrodita - sedež podjetja (Kidričeva 54, Rogaška Slatina);
  • Spletna prodajalna: webshop.afroditacosmetics.com
  • Partnerski kozmetični saloni.