Zanimivosti

Kličemo vse oboževalce glasbenih hitov HOFER SCENE: Prijavite se!

Oglasno sporočilo
21. 9. 2021, 08.21
Posodobljeno: 21. 9. 2021, 08.57
Deli članek:

Poplesujete vsakič, ko slišite katerega izmed hitov Lada Bizovičarja? Imate kreativno žilico, ki vam ne da miru? Sodelujte v nagradnem natečaju Zvezde HOFER SCENE in se potegujte za nagrado v višini kar 500 evrov.

Tako kot kreativnost nima omejitev, jih nima niti ta natečaj. Morda boste spesnili novo besedilo, pripravili priredbo starega, spisali novo vižo ali kitarski rif, zaplesali s prijatelji ali si izmislili nekaj povsem drugačnega – pustite svoji kreativnosti prosto pot in ob tem #ZaživiteKotŽelite.

Pošljite nam svoje kreativne rešitve do 10. oktobra na zvezdehoferscene.si in glasujte za svoje favorite.

V nagradnem natečaju lahko sodeluje kdorkoli (posameznik ali skupina), kreativne rešitve pa so lahko plesne, pevske, igrane ali kako drugače kreativno izražene (v obliki videa, mp3 posnetka ipd.). Lahko se navezujejo na že obstoječe žanre HOFER SCENE, je pa to tudi priložnost, da stopite izven okvirja in na HOFER SCENI pustite svoj edinstven pečat.

Bogate nagrade za ustvarjalce in glasovalce

Vsak teden bomo med vsemi, ki bodo glasovali za svoje favorite, izžrebali po 5 nagrajencev, ki bodo prejeli nagrado v vrednosti 40 evrov. Po koncu natečaja pa bomo izbrali 10 najboljših kreativnih rešitev: 5 po izboru ljudstva in 5 po izboru strokovne žirije. Osem izbranih bo prejelo nagrado v višini 100 evrov, dva najboljša pa čaka nagrada v višini kar 500 evrov. Zdaj pa hitro poiščite tisto kreativno žilico v sebi. Morda boste s svojim izdelkom najbolj navdušili prav vi!

Več o HOFER CENI in kako vam z najboljšo kakovostjo po najboljši ceni zagotavljamo, da zaživite, kot želite, najdete na HoferScena.si.