Zanimivosti

Otroške in mladinske sobe Magnet za vsak okus

Oglasno sporočilo
19. 8. 2021, 15.01
Posodobljeno: 19. 8. 2021, 15.13
Deli članek:

Intimno okolje lastne sobe mladostnikom pomeni veliko in še več. Njihove mladinske sobe postajajo zgodba življenja, ki si jo vsak riše sam. Prav zaradi tega, si sobo uredi sam po svojem okusu, da mu je v njej prijetno in mu le ta pomaga odraščati in oblikovati njegovo osebnost.

Alples

Mladinske sobe Magnet  so kot ulite za to starostno skupino, saj si jo lahko uredijo po svojih lastnih željam in praktično. Kljub temu pa so mladinske sobe Magnet privlačne tudi za vse ostale starostne skupine. Prav tako imajo na izbiro mnogo modelov in barv, tako da se najde mladinsko pohištvo za še kako specifičen okus.

Podjetje Alples nam ponuja široko paleto modelov. V njihovi ponudbi najdemo vse od omare za mladinsko sobo, mladinske postelje, predalnike za mladinsko sobo, police za mladinsko sobo in celo pisalne mize in stol za mladinsko sobo. Vse od naštetega lahko dobimo v več različnih modelih, oblikah, barvah, materialih in celo velikostih. Po meri nam lahko izdelajo različne regale, pisalne mize in še mnogo drugega. Tako lahko pisalno mizo prilagodimo prostoru bodisi kotno, klasično, pisalno mizo pod pogradom,… Če je prostor manjši, nam lahko prilagodijo tudi širino pisalne mize.

Alples

Njihove omare za mladinsko sobo, kot vso mladinsko pohištvo, se lahko naredijo po meri in po željah kupca. In to še ni vse! Nekatere njihove mladinske postelje vsebujejo tapecirano vzglavno končnico z zaščito proti sevanju, kar pomeni da bo mladostnik boljše in kvalitetnejše spal. Tako soba ne bo poskrbela le za estetski videz, temveč tudi za zdravje posameznika, ki bo v njej preživel kar nekaj časa. In prav zaradi tega je pomembno, da pri takih nakupih izbiramo prave materiale, oblike in celo barve, ki lahko na nas posredno zelo vplivajo. Če pa se zgodi, da nam več barvni deli mladinske sobe niso všeč, lahko te enostavno zamenjamo in mladinski sobi podaljšamo življenjsko dobo še za veliko let.

Ste vedeli, da obstajajo otroške oziroma mladinske postelje in nočne omarice, ki imajo vgrajeno zaščito proti sevanju?

1. Zaščita pred sevanjem

Mladi brez telefona, tablice in računalnika ne morejo več. Tako kot nas odrasle, jih pametne naprave spremljajo na vsakem koraku, tudi ponoči jih imajo tik ob sebi. Da jim kljub temu omogočimo krepčilen spanec, so se pri Alplesu domislili, da bi nočne omarice in v vzglavno končnico postelj Magnet vgradili tkanino, ki v 99 % prepreči prehod sevanja mobilnih naprav (mobitelov, tablic, prenosnih računalnikov). Elementi so zasnovani tako, da je otrok preko mobilne naprave še vedno dosegljiv, sevanje pa se zmanjša na najmanjšo možno mero.

Alples

2. Brezčasen dizajn in neskončnost kreiranja

Magnet razpira krila domišljiji in ustvarjalnosti. Širok izbor barv, materialov in uporabnih možnosti nudi neskončnost kreiranja po osebnem okusu. Elementi sobe Magnet so na voljo v dveh osnovnih barvah – vedno aktualni beli barvi ter novem trendovskem hrastu, medtem ko so ličnice v barvah hrasta, bele, modre, marelice in zelene, za popestritev pa je v ponudbi tudi vzorec Magnet. Izbirate lahko med kar 93 različnimi omarami za shranjevanje in odlaganje, 11 garderobnimi omarami, 17 modeli postelj, 4 modeli pogradov, 12 modeli pisalnih miz ter nenazadnje med 6 ročaji.  

3. Po meri

Večino naštetega lahko prilagodite tudi po meri. Ta lastnost bo zlasti prav prišla pri pisalni mizi, omari in postelji – to je treh največjih in glavnih kosih pohištva, ki jih postavite v mladinsko sobo.  

  • Pisalna miza: Pisalna miza je lahko klasične ravne oblike ali miza v kot, zanjo sami izberete podnožje in jo po želji dopolnite s predalniki, policami in regali. Če jo postavite na omarico ali predalnik, ji zagotovite nekaj zaprtega prostora in jo naredite še uporabnejšo.
  • Vgradne omare: Z Alplesovo vgradno omaro, narejeno po meri, boste pridobili prostor za shranjevanje, prilagojen individualnim potrebam in željam mladostnika. Z njo boste dosegli popoln izkoristek prostora tudi kadar je ta zahtevno oblikovan. Pri izdelavi po meri praktično ni omejitve. Omara lahko sega od stene do stene in od stropa do tal, lahko pa je tudi krajša in se zaključi z okrasno stranico oz. nižja od stropa in se zaključi s pokrivno ploščo. Izbirati je mogoče med drsnimi in klasičnimi vrati. Pri obeh tipih vrat je na voljo veliko različnih materialov in barv, od lesnih in barvnih dekorjev ter dekorjev v visokem sijaju do barvnih stekel in ogledal. Lahko se odločite tudi za kotno vgradno omaro ali pa omaro v poševni mansardi. Prednost vgradnih omar je skladnost z ostalim Alplesovim pohištvom. Na ta način je mogoče opremiti celoten prostor z enakim pohištvom.
  • Postelja: postelje Magnet so lahko  standardne, bočne, povišane, dvižne, tapecirane z zaščito proti sevanju ali brez nje, v obliki klasičnega pograda ali pograda z regalom. Skoraj nemogoče je, da ne bi našli prave za svojega mladostnika, in sicer v naslednjem naboru širin: 90, 120 ali 140 cm ter dolžine 200, 210 ali 220 cm, ki bo prišla prav, če imate doma bodočega košarkarja. Postelji lahko za boljši izkoristek višine dodate most, spodaj predale, omaro ali dodatno ležišče.

Skratka, možnosti, kako s pohištvom Magnet opremiti mladinsko sobo, je ogromno, vse podrobne informacije pa lahko dobite v katalogu otroških sob Magnet, lahko se dogovorite tudi za brezplačni 3D izris otroške sobe oziroma si na dom naročite tiskano izdajo kataloga. Povpraševanje lahko pošljete na alples@alples.si, še bolje pa je kar osebno obiskati najbližji salon pohištva Alples.

Več informacij o mladinskih sobah Magnet najdete na tej povezavi!