Zanimivosti

Uživajte v ALEJI ob koncertih, kulinaričnih doživetjih, gledaliških predstavah in filmskih uspešnicah

Oglasno sporočilo
19. 8. 2021, 10.24
Posodobljeno: 19. 8. 2021, 10.25
Deli članek:

Kam na ogled filmskih uspešnic in otroških predstav, uživanje ob koncertih priznanih glasbenikov in kulinarična doživetja? Vse to vam ponuja najsodobnejše nakupovalno središče ALEJA.

Žiga Intihar
Vsi koncerti na ALEJI SKY se vsak torek pričnejo ob 20.00 in so popolnoma brezplačni.

Si želite skupaj s pevcem Andrejem Šifrerjem prepevati njegove uspešnice, kot so Vse manj je dobrih gostiln, Za prijatelje in mnoge druge? Prihodnji torek, 24. avgusta, boste imeli izvrstno priložnost za to, saj bo nastopil na ALEJI SKY. Ta teden so lahko obiskovalci uživali ob nastopu mlade glasbenice Gaje Prestor, zadnji torek v avgustu pa boste lahko prisluhnili še skupini King Foo. Vsi koncerti se pričnejo ob 20.00 in so popolnoma brezplačni. Vstopnice zanje si zagotovite na ALEJINI info točki v 1. nadstropju središča. Prevzeti jih morate najpozneje eno uro pred koncertom, število vstopnic pa je zaradi zagotavljanja varnosti omejeno.

Si želite pod milim nebom, udobno nameščeni v ležalnik, ogledati filmske uspešnice? ALEJA vam omogoča tudi to. Prihodnjo sredo, 25. avgusta, bo na sporedu sinhroniziranarisanka Mali šef: družinski posli. Ta teden so si lahko obiskovalci ogledali legendarni slovenski družinski film Sreča na vrvici, ki jih je več kot navdušil. Filmske projekcije se pričnejo ob sončnem zahodu, brezplačne vstopnice zanje pa so na voljo na ALEJINI info točki.

Prava atrakcija so tudi gledališke predstave za otroke, ki se na ALEJI SKY odvijajo vsako nedeljo ob 11. uri. Poleg tega vas bo to nedeljo v restavraciji BOUL od 12. do 17. ure s prav posebno pisano boulo razvajala najmlajša tekmovalka letošnjega MasterChefa Alana Vrviščar. Po navodilih NIJZ je pri vseh dogodkih treba izpolnjevati pogoj PCT.

Žiga Intihar
Ta teden so lahko obiskovalci uživali ob nastopu mlade glasbenice Gaje Prestor.

Po opravljenem nakupu v ALEJI lahko pridobite tudi darilni bon za 5 evrov. Unovčite ga lahko tako za hrano kot tudi pijačo v prav vseh gostinskih lokalih v središču. Vse, kar morate storiti, je, da se oglasite na info točki v prvem nadstropju središča ter predložite račun v vrednosti vsaj 50 evrov iz ene od trgovin ali lokalov v središču – in bon bo vaš.

Privoščite si pijačo, posladkajte se z edinstvenimi sladicami ali pa uživajte v okusnih dobrotah z vsega sveta v naslednjih lokalih v ALEJI: mehiška restavracija Imperio Mexicano, kitajska restavracija Han, pizzerija in ošterija Chianti, restavracija Chuty’s, restavracija Vino in Ribe, Lars & Sven, restavracija Boul, McDonald's ter v kavarnah Zvezda, Teta Frida, Caffe DeLUXE in Neo Cafe. Restavracije in kavarne so od ponedeljka do sobote odprte do 22.30. Ob nedeljah lahko restavracije obiščete do 17.30, kavarne pa do 21.30.