Zanimivosti

V prijetno ohlajenem Cityparku z novostmi skrbijo za še bolj pestro izbiro pri nakupovanju

Oglasno sporočilo
31. 7. 2021, 13.33
Posodobljeno: 31. 7. 2021, 13.34
Deli članek:

V našem največjem nakupovalnem središču Citypark tudi poleti redno pripravljajo novosti za obiskovalce. Nedavno so tako predstavili kar dve novi poslovalnici - prenovljeno modno in športno trgovino BUZZ in modno trgovino Varteks. »V Cityparku poleg širjenja poslovalnic skrbimo tudi za stalno dodajanje novih ter tako obiskovalcem omogočamo pestro izbiro pri nakupovanju,« je povedal Andrej Ropret, center manager Cityparka.

V Cityparku se je odprla največja trgovina BUZZ v Sloveniji.

V prenovljeni trgovini BUZZ, ki je tudi največja in najsodobnejša v Sloveniji,  boste našli vrhunsko lifestyle obutev ter najbolj popularne modele svetovnih znamk in omejene izdaje najbolj zaželenih ekskluzivnih superg. Med drugim lahko izbirate med znamkami Nike, Adidas, New Balance, Converse, Jordan Brand, Reebok, New Era in mnogimi drugimi. Ob otvoritvi vsem obiskovalcem podarjajo 20 % popusta na vse neznižane izdelke. Trgovina razvaja tudi z najsodobnejšo digitalno interakcijo.

Nova pridobitev Cityparka je tudi modna trgovina Varteks, ki svoja vrata za obiskovalce odpira jutri, v soboto, 31. julija. Vodilno hrvaško modno podjetje slovi po svoji kakovosti in klasični eleganci. Obiskovalci bodo lahko izbirali med sodobno oblikovanimi kolekcijami moških in ženskih plaščev, oblek in drugih poslovnih oblačil ter modelov za vsakdanje priložnosti. Prednost trgovine je tudi v tem, da omogoča kombiniranje več različnih stilov tako za ženske kot tudi za moške.

V novi modni trgovini Varteks v Cityparku so na voljo sodobne kolekcije poslovnih in vsakdanjih oblačil.

V vročih poletnih dneh je pomembno, da so nakupovalna središča prijetno ohlajena in tega se zavedajo tudi v Cityparku. Nedavno so tako prenovili hladilno napravo, ki sedaj omogoča nakupovanje v klimatiziranih trgovinah. »Počutje naših obiskovalcev je za nas na prvem mestu, zato smo letos prenovili hladilno napravo, ki zagotavlja čisto in prijetno hladno ozračje v našem središču,« še pove Ropret in doda, da so visoke temperature lahko škodljive za zdravje, zato se poleti ljudje pred vročino radi skrijejo tudi tako, da se odpravijo po nakupih.