Zanimivosti

Na ALEJI SKY vas čakajo odlični glasbeni koncerti, premiera filmske uspešnice, gledališke predstave in kuhanje s kulinaričnimi mojstri

Oglasno sporočilo
31. 7. 2021, 13.27
Posodobljeno: 31. 7. 2021, 13.30
Deli članek:

Si želite preživeti poletni večer pod zvezdami v družbi odlične glasbe, zabavnega filma in dobrih prijateljev? Obiščite ALEJO SKY in si privoščite prepevanje ob zvokih slovenskih ustvarjalcev ali se sprostite ob ogledu zabavnih domačih in tujih filmskih uspešnic.

Na strehi našega najsodobnejšega nakupovalnega središča ALEJA so obiskovalci nedavno uživali v blues rock glasbi skupine Masharik. Če ste zamudili tokratno dogajanje, ne skrbite. Do konca poletja bodo na ALEJI SKY nastopili še mnogi glasbeniki, kino na prostem pa bo ponudil še veliko filmov.

Že prihodnji torek ob 20. uri bo obiskovalce v poletni večer popeljal Žan Hauptman, v prihajajočih tednih pa bodo nastopili še Maja Založnik, Gaja Prestor, Andrej Šifrer in skupina King Foo. Koncerti na strehi ALEJE so popolnoma brezplačni, vstopnico pa si morate predhodno zagotoviti na info točki središča, ki se nahaja v prvem nadstropju, saj je število obiskovalcev omejeno.

Imate rajši filmske uspešnice? Ne zamudite premiere filma Odred odpisanih: Nova misija, ki si ga na ALEJI SKY lahko ogledate prihodnjo sredo. Na sporedu bodo še animirani film Luka, Sreča na vrvici in Mali šef 2. Tudi vstopnico za ogled kino predstave pod zvezdami vam podarja naše najsodobnejše nakupovalno središče, prevzamete pa jo lahko na info točki ALEJE.

V ALEJI pa se seveda lahko zabavajo tudi naši najmlajši, saj se vsako nedeljo ob 11.00 odvijajo gledališke predstave. Po ogledu si otroci in starši lahko privoščijo okusno kosilo, ki ga vsako nedeljo pripravi poseben kuharski gost. To nedeljo, 1. avgusta, bo brbončice obiskovalcev razvajal Anže Blažič, ki bo v picariji in ošteriji Chianti pripravljal prav posebne burgerje.

Za vse lačne želodčke pa vam središče še vedno podarja darilne bone za 5 evrov, ki jih lahko unovčite v vseh gostinskih lokalih v ALEJI. Po nakupovanju se oglasite na info točki v prvem nadstropju, predložite račun v vrednosti vsaj 50 evrov iz ene od trgovin ali lokalov v središču in se prepustite kulinaričnim užitkom. Kosilo, kavo, slaščice in še marsikaj drugega preizkusite v mehiški restavraciji Imperio Mexicano, kitajski restavraciji Han, piceriji in ošteriji Chianti, restavraciji Chuty’s, restavraciji Vino in Ribe, Lars & Sven, restavraciji Boul, McDonald's ter v kavarnah Zvezda, Teta Frida, Caffe DeLUXE in Neo cafe. Lokali so odprti od ponedeljka do sobote do 22.30 in ob nedeljah do 17.30. Pri obisku vseh dogodkov je po navodilih NIJZ treba izpolnjevati pogoj PCT (preboleli, cepljen, testiran), čemur sledijo tudi v ALEJI, tako da je varnost obiskovalcev resnično zagotovljena.