Zanimivosti

Privoščite si edinstven oddih v romantičnem objemu vinogradov

Oglasno sporočilo
16. 8. 2021, 14.20
Posodobljeno: 16. 8. 2021, 14.22
Deli članek:

Poletje je čas, ko si privoščimo sprostitev in si naberemo novih moči. Če iščete idejo za popoln oddih v objemu narave, imamo za vas odlično novico. V bližini Krškega, obdan z vinogradi Bizeljsko-sremiškega vinorodnega okoliša, se skriva pravi raj za ljubitelje prestižnega razvajanja – posestvo Tri lučke.

Na posestvu so to sezono gostom ponudili sedem samostojnih hišk, postavljenih na robu grička, kar zagotavlja edinstven, dih jemajoč razgled na naravo in mesto Krško, ki se ga lahko naužijete na veliki terasi, ki pripada vsaki hiški. Na voljo sta tako dve deluxe sobi, ki sprejmeta dve osebi, in pet deluxe suit, ki sprejmejo do štiri osebe.

V novih namestitvah je gostom na voljo zajtrk v sobi, če bi radi preizkusili svoje kulinarične veščine, pa izberite posebno doživetje peke izbranih kosov mesa iz zorilnega hladilnika Dry Ager. Na izbran dan bivanja boste prejeli skrbno pripravljen paket z vsemi sestavinami in navodili, vi pa boste nato v idiličnem ambientu vaše luksuzne namestitve popoln obrok pripravili kar na žaru terase.

Na posestvu Tri lučke lahko izkoristite tudi turistične bone!

Prosti čas izkoristite za aktivno raziskovanje Posavja; Tri lučke vam namreč omogočajo brezplačno izposojo električnih koles. Če vam bolj diši sprostitev, pa dan namenite nabiranju nove energije ob zunanjem bazenu. Za popoln zaključek dneva se odpravite v restavracijo hotela Tri lučke, kjer vam bodo z večhodnim degustacijskim menijem ob spremljavi vrhunskih vin pričarali nepozabno kulinarično doživetje.

Za več informacij in rezervacije obiščite njihovo spletno stranpokličite 041 300 110 ali jim pišite na info@trilucke.si.