Zanimivosti

VIDEO: Plavanje z razgledom! (ROADTRIP: 2. DAN)

Oglasno sporočilo
14. 7. 2021, 08.48
Posodobljeno: 21. 7. 2021, 11.20
Deli članek:

Ponedeljek je bil precej razburljiv in adrenalinski - napočil je čas za malo sprostitve. Azra, Elvisa in Elvedina so tudi v drugi dan svojega nepozabnega Roadtripa zakorakale židane volje!

Torkovo jutro se je začelo spokojno, saj so si dekleta večer pred tem nabrala moči v wellness centru petzvezdičnega hotela Atlantida v Rogaški Slatini. A kmalu po zajtrku smo spet pognali naše jeklene konjičke, ki jih je za Roadtrip priskrbel center mobilnosti Špan, in jo mahnili proti Dolenjski. Glede na dogodivščine preteklega dneva, ki je bil natrpan do zadnje minute - in hkrati tudi poln adrenalinskih doživetij, so bila dekleta kar malce na trnih, kaj smo jim pripravili za drugi dan njihovega popotovanja.

Treba je po novi namig!

Pot je bila dolga in vroča - ampak je za osvežitev, seveda, ves čas na poti skrbela slastna Botanica, naš zlati partner, ki nas ni puščal žejnih. 

Najprej smo se ustavili na paketomatu Pošte Slovenije, kjer smo prevzeli paket, ki je skrival drugi namig ... Azra je dan pred tem podrobno opazovala, kako je paket iz PS Paketomata izvlekla Elvisa, zato se je odločila, da danes poskuša ona. Internetna povezava na njenem telefonu je bila slaba, zato ni mogla prevzeti paketa s QR kodo, ker jo je nalagalo celo večnost - še dobro, da je prejela SMS sporočilo z unikatno številko, da smo se prebili do drugega namiga! Vnesla je podatke in predalček se je odprl. V škatli jih je čakal rebus. Kar nekaj časa so ugotavljale, kaj bi predstavljal Triglav? Pa deček? A=E? ... No, več si poglejte v spodnjem videu. 

Pred vrati je popolno razvajanje v Treh lučkah!

Namig iz paketomata je pokazal, da grejo dekleta v idilične Tri lučke. Takoj so jih prepoznale, že po imenu - in se odhoda na to prekrasno lokacijo zelo razveselile. Tam jih je najprej pričakalo okusno kosilo z razgledom za milijon dolarjev. nato pa so se udobno namestile v čisto novih hiškah, ki so jih odprli julija letos! V Sremiču pri Krškem so nas sprejeli odprtih rok. Dekleta so se vso popoldne razvajale na bazenu s pogledom na dolino, nato pa je sledila še izjemna 5-hodna večerja ob spremljavi vrhunskih okoliških vin.

Drugi dan je bil namenjen sproščanju, kulinaričnim užitkom in povezovanju ... Elvedina in Azra pa sta Elvisi, ki je veselo trojico prijavila na to nagradno igro, pripravili še ganljivo presenečenje.

Več v spodnjem videu!

Hvala, Tri lučke!