Zanimivosti

FOTO: Zaposleni službi pomahali v slovo in to sporočili vsem

R.T.
13. 7. 2021, 08.31
Posodobljeno: 13. 7. 2021, 08.31
Deli članek:

Njihovo sporočilo je postalo viralno.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

Zaposleni v eni od lokalnih podružnic verige hitre prehrane Burger King v Nebraski so dali odpoved in o tem na zanimiv način obvestili vse v tamkajšnjem okolišu. Ekipa je pod velikim logotipom Burger Kinga namreč sporočila: "Vsi smo dali odpoved. Žal nam je za nevšečnosti."

Zaposleni so za Fox News povedali, da že tedne delajo v kuhinji brez klimatske naprave, temperature pa so v nekem trenutku dosegle več kot 32 stopinj Celzija.

Po poročanju KLKN Channel 8 naj bi bila ena uslužbenka, nekdanja izvršna direktorica Rachael Flores, hospitalizirana zaradi dehidracije. "Nisem si mislila, da bo to kdo opazil, ker smo prikazali le en napis, nato pa so ljudje na Facebooku ponoreli. Poklicali so me iz uprave in mi naročili, da moram napis odstraniti," je Flores povedala za KLKN.

Flores naj bi že od januarja delala v verigi hitre prehrane, zelo pogosto pa je delala tudi 60 ur na teden, zato se je odločila, da bo dala odpoved. Osem sodelavcev ji je sledilo in se odločilo izraziti svoje nezadovoljstvo. Burger King naj bi bil še vedno odprt na tej lokaciji, vendar nimajo osebja.