neuspešen eksperiment

FOTO: Da bi ostala skupaj, sta se priklenila na lisice; zdaj sta razklenila lisice in zvezo

B.K.
22. 6. 2021, 13.17
Posodobljeno: 22. 3. 2023, 19.10
Deli članek:

Nerazdružljivi par se je razdružil.

Reuters
Lisice sta snela pred kamerami.

Potem, ko sta bila kar 123 dni priklenjena na lisice, sta se Aleksandr Kudlaj in Viktorija Pustovitova razšla, pred kamerami ukrajinske nacionalne televizije. Eksperiment naj bi namreč na plano prinesel slabe in ne dobrih trenutkov njune zveze.

Mladi par se je na valentinovo odločil, da bo skušal rešiti medsebojne spore, ki so jima kratili romantiko v zvezi, tako da se bosta skupaj priklenila na lisice. Na ta način sta bila prisiljena biti skupaj in se soočiti s problemi skupnega življenja. Pred tem sta namreč zapadla v začaran krog razhodov in pobotanj, ki sta ga hotela enkrat za vselej prekiniti.

Reuters
Viktorija in Aleksandr sta morala skupaj početi prav vse.

In očitno sta ga res, čeprav na drug način kot sta mislila. “Mislim, da bo to dobra lekcija za naju, druge ukrajinske pare in pare v tujini, da ne ponovijo najine napake,” je v solzah dejala Viktorija. Dejala je, da je pogrešala osebni prostor, njen fant pa da ji kljub temu, da je bil fizično priklenjen nanjo, vseeno ni posvečal dovolj pozornosti. “Skupaj sva bila cele dneve, a zato nisem dobila od Aleksandra nobene pozornosti. Nikoli mi ni rekel, da me pogreša, čeprav sem to želela slišati,” je povedala objokana 29-letnica.

Reuters
Viktorija in Aleksandr sta morala skupaj početi prav vse.

Aleksandr pa ni bil tako pretresen. Izkušnja priklenjenosti mu je namreč odprla oči, da pač nista za skupaj, saj ne razmišljata na enak način. “Nisva na isti valovni dolžini. Popolnoma sva si različna,” je dejal 33-letnik.

Reuters
Viktorija in Aleksandr sta morala skupaj početi prav vse.

Po koncu dolgega eksperimenta sta Viktorija in Aleksandr lisice prodala na dražbi, izkupiček pa darovala za dobrodelne namene. 

Reuters
Po 123 dneh priklenjenosti sta se odločila, da se bosta razšla.