Migimigi vabi k sodelovanju v atraktivni nagradni igri

Brezplačno na ogled kolesarske tekme Tour de France v navijaškem kombiju

R.T.
17. 6. 2021, 15.44
Posodobljeno: 17. 6. 2021, 15.51
Deli članek:

Kolesarjenje je med Slovenci vse bolj priljubljeno. Temu trendu sledijo tudi v zavarovalnici Generali prek programa Migimigi in s številnimi zanimivimi izzivi, s katerimi spodbujajo zdrav in aktiven življenjski slog. Pravkar, do 23. junija, poteka nadvse atraktivna nagradna igra, ki bo dobitnika glavne nagrade popeljala na ogled kolesarske dirke Tour de France (za 2 osebi s petdnevnim doživetjem v kolesarskem navijaškem kombiju).

Migimigi
Sodeluj v nagradni igri.

Po zaključeni Dirki po Sloveniji je kolesarjenje v polnem razmahu tudi med Slovenci. Vrhunec letošnje kolesarske sezone bo nedvomno na najuglednejši svetovni kolesarski dirki Tour de France, ki je v lanskem letu minila v znamenju Slovencev. Zmaga je pripadla Tadeju Pogačarju, njegov prvi trener pa je bil Miha Koncilija, tudi kolesarski Migimigi ambasador, ki vabi k že tretjemu Migimigi izzivu »Gremo na kolo«. Izziv spremlja zanimiva nagradna igra Gremo na Tour de France, v Generaliju pa so jo pripravili skupaj s Kolesarskim društvom LPP.

Migimigi
Obišči Tour de France v živo.

Glavna nagrada ponuja nepozabno navijaško izkušnjo

Nagradna igra je namenjena kolesarskim navdušencem, rekreativnim in aktivnim kolesarjem ter vsem, ki želijo vzdušje toura doživeti v živo. Sodelovanje v nagradni igri je mogoče do srede, 23. junija, na spletni strani Migimigi.

Glavna nagrada je več kot navdušujoča - obisk Tour De France za 2 osebi z ogledom nedeljske etape, 4. julija, v francoskih Alpah s ciljem v Tignesu in s tem nepozabno pet dnevno doživetje v kolesarskem navijaškem kombiju.

Migimigi je skupnost, ki združuje vse, ki se zavedajo pomena zdravega življenja, obožujejo zanimive izzive in si obenem ne zatiskajo oči pred tveganji vsakdana. Namenjen je vsem, ki so pripravljeni narediti nekaj pomembnih sprememb v svojem življenju, vstati s kavča in obrniti življenje na bolje. Številni programi za vse okuse so članom skupnosti namenjeni brezplačno. Več na www.migimigi.si.