Zanimivosti

VROČI DNEVI SO TU – ČAS JE ZA ŽAR!

Oglasno sporočilo
14. 6. 2021, 14.50
Posodobljeno: 14. 6. 2021, 14.50
Deli članek:

Po nenavadno hladni in deževni pomladi smo se vsi razveselili toplejših dni, ko je, predvsem ob vikendih, čas za druženje na prostem. To seveda pomeni otvoritev terase in ponoven zagon žara, ki smo ga ob koncu lanske sezone pospravili v klet.

Priprave na domačo roštiljado poleg tega, da moramo pripraviti in očistiti žar, seveda pomenijo nakupovanje živil, pijače in vseh ostalih potrebščin za popoln poletni dan. In zakaj bi tekali od trgovine do trgovine, ko pa lahko vse za popoln žar dobite na enem mestu?

Po vse, kar potrebujete za odlično domačo roštiljado, se odpravite v LIDL.

ŠIROKA IZBIRA DNEVNO SVEŽIH IZDELKOV V LIDLOVI MESNICI

Na nobeni roštiljadi seveda ne gre brez čevapčičev, perutničk, kotletov in še kakšnega drugega mesa, ki ga bomo z užitkom položili na žar. Naj bodo to klobase, steaki ali pa kakšna specialiteta, kot so račje prsi – vse boste našli v Lidlovi mesnici.

IZBRANE VRSTE RIB IN OSTALIH MORSKIH DOBROT

V Lidlovi ribarnici boste našli dnevno svežo ponudbo izbranih vrst rib in drugih morskih sadežev, ki bodo navdušile tiste, ki že komaj čakajo na dopust na morju, in zbudile nostalgijo v tistih, ki so se z njega že vrnili.

SVEŽE. KOT V LIDLU.

Poleg mesa na pikniku seveda ne sme manjkati zelenjava, pa naj bo sveža, na žaru, ali zmešana v kakšni solati. Za svežo piknik sladico pa se bo odlično prileglo sadje ali jagodičevje, ki bo po kopici slanih jedi prineslo dobrodošlo sladkobo. Na Lidlovi tržnici pobrskajte za pestro ponudbo zelenjave in sadja vseh vrst in na vaši domači roštiljadi poskrbite za pravo mero vitaminov.

ULALA, DOBROTE BREZ MESA! TVOJA IZBIRA SE ZAČNE V LIDLU.

Pogosto se na pikniku najde tudi kdo tak, ki zaradi takšnega ali drugačnega razloga ne je mesa ali pa kar vseh živalskih izdelkov. Ne skrbite, v Lidlu poskrbijo tudi za to! Od sira za žar za vegetarijance, do odličnih veganskih namazov ter veganskih imitacij mesnih jedi boste našli pri njih, tako da z vaše domače roštiljade prav nihče ne bo odšel lačen!

Poleg tega v Lidlu vsak teden najdete aktualno žar ponudbo, v okviru katere boste izdelke za vaš piknik dobili po še posebej ugodnih cenah. Za odlične recepte in ideje za še boljšo pripravo jedi na žaru pa so poskrbele Lidlove Žar legende, ki ponujajo koristne vsebine, s pomočjo katerih boste na vašem pikniku res zažgali!