Zanimivosti

ALEJA in CITYPARK bosta obiskovalcem za nakupe povrnila kar 10.000 evrov

Oglasno sporočilo
14. 6. 2021, 10.04
Posodobljeno: 14. 6. 2021, 10.05
Deli članek:

Obiskovalce nakupovalnih središč ALEJA in Citypark čaka med četrtkom, 17. junijem, in soboto, 19. junijem, zelo zanimivo dogajanje. Na sporedu bo namreč 72 ur norih avantur. Več kot 200 trgovin in lokalov v obeh nakupovalnih središčih bo obiskovalce vse omenjene dni razvajalo s številnimi popusti in ugodnostmi.

To pa še ni vse – vaš nakup boste lahko v celoti dobili povrnjen, in sicer v nagradni igri »ALEJIN oz. CITYPARKOV Jack«. Če v katerikoli trgovini ali lokalu v obeh središčih opravite nakup v vrednosti nad 10 evrov, se lahko z računom sprehodite do igralnega aparata, imenovanega Jack. V Cityparku vas čaka na glavni nakupovalni ulici, v ALEJI pa na osrednjem prireditvenem prostoru. Na igralnem aparatu pritisnete na gumb in sprožite delovanje naprave. Če se vam bo sreča nasmehnila, boste dobili povrnjeno vrednost nakupov v obliki darilnih bonov Desetak. Skupno bosta obe nakupovalni središči obiskovalcem za nakupe povrnili kar 10.000 evrov. Dnevov, polnih popustov in ugodnosti, nikakor ne smete zamuditi.

Popusti bodo veljali vse tri dni, torej od tega četrtka, 17. junija, do sobote, 19. junija, v vseh trgovinah in lokalih v ALEJI in Cityparku. Prodajalne so odprte od ponedeljka do petka med 9.00 in 21.00, ob sobotah pa svoja vrata odprejo že ob 8.00. Med tednom sta v ALEJI trgovini Interspar in Müller odprti že od 8.00 dalje, v Cityparku pa se Interspar in DM od ponedeljka do petka odpreta prav tako ob 8.00.

V obeh središčih obratujejo tudi številni gostinski lokali, v ALEJI vse dni v tednu, v Cityparku pa od ponedeljka do sobote. Vse podrobnejše in ažurirane informacije ter posamezne delovne čase trgovin in lokalov najdete na spletnih straneh www.aleja.si in www.citypark.si.

V obeh središčih obiskovalcem zagotavljajo visoke higienske in varnostne standarde. Tako je nakupovanje popolnoma varno. Nedavno sta obe središči s strani mednarodno dejavne ter vodilne nadzorne in inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA tudi prejeli certifikat za visoke higienske standarde.