Zanimivosti

Pomagajte narisati nasmeh

Oglasno sporočilo
9. 6. 2021, 15.35
Posodobljeno: 16. 6. 2021, 08.59
Deli članek:

Trgovine Eurospin Slovenija že četrto leto sodelujejo z Zvezo prijateljev mladine Slovenije pri zbiranju sredstev za šolske potrebščine otrok iz socialno ogroženih družin. Letošnji projekt se ponaša s posebno kreativno enoto; od vsakega zavoja barvnih kred, ki jih lahko kupite v vseh trgovinah Eurospin po Sloveniji, bodo za dobrodelne namene namenili 1 EUR.

Sredstva bodo zbirali od 1. junija do 31. oktobra 2021. Cena posameznega kompleta je 3,99 EUR, od vsakega prodanega zavoja pa bodo namenili 1,00 EUR v dobrodelne namene. Pomagati bo mogoče tudi z enkratno donacijo 5,00 EUR, in sicer s poslanim sms sporočilom SMEH5 na številko 1919. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekom Slovenije, Telemach, A1 in T2.

Poleg zbiranja sredstev za šolske potrebščine pa se je Eurospin odločil tudi razveseliti vse otroke. V zadnjem letu so bili predolgo omejeni na štiri stene, zato rabijo zdaj čim več druženja.

Zato bodo na izbranih lokacijah ob nedeljah, ko so trgovine zaprte, dali na voljo svoja parkirišča. Potekale bodo kreativne delavnice, vodene igre za celo družino in risanje s kredo po tleh. Postavljeni bodo poligoni za kolesa, animator bo otroke povezal v plesu in igrah, razveselili jih bodo skriti gostje in bogate nagrade. Ustvarjanje s kredami, dobrodošlo druženje otrok in zbiranje sredstev bo potekalo na naslednjih lokacijah:

  • 13. junij: Kranj,
  • 20. junij: Novo mesto,
  • 27. junij: Izola,
  • 5. september: Ptuj,
  • 12. september: Sežana in
  • 19. september: Nova Gorica.

Točni datumi se bodo prilagajali, glede na vremensko napoved. Za aktualne informacije sledite blagovni znamki Eurospin Slovenija na kanalih Facebook in Instagram.

Vabimo vas tudi, da si ogledate brošuro Pomagajmo narisati nasmeh, kjer vas čakajo tudi zanimive ideje za igre s kredo.