Zanimivosti

Praznovanje v ALEJI že v polnem teku

Oglasno sporočilo
18. 5. 2021, 15.54
Posodobljeno: 18. 5. 2021, 15.56
Deli članek:

V najsodobnejšem nakupovalnem središču ALEJA je v teh dneh nadvse živahno, pestro in razgibano. Središče namreč praznuje 1. rojstni dan, veselo praznovanje pa bo trajalo še ves teden, vse do te sobote, 22. maja.

Foto: Žiga Intihar
Obiskovalce so zabavali in jim narisali nasmehe na obraze številni ulični umetniki

V teh dneh bo najbolj pestro na športnem delu ALEJE SKY. Obiskovalce bodo z različnimi aktivnostmi razveseljevali tudi znani obrazi, med njimi: pevka Eva Boto, akrobat Filip Kržišnik, zmagovalec lanske oddaje Masterchef Slovenija Žan Milosavljevič, stand up komik Klemen Bučan ter influencerji Katarina Benček, Cool fotr in Ciril Komotar. Obiskovalci se bodo lahko z njimi tudi pomerili pri aktivnostih, in sicer pri nogometu, košarki, balinanju, jogi, pilatesu in drugem.

Foto: Žiga Intihar
Živa glasba je popestrila in dodatno oživela nakupovalne ulice

Živa glasba je v tem času popestrila in dodatno oživela nakupovalne ulice v ALEJI. Obiskovalce so že zabavali in jim narisali nasmehe na obraze številni ulični umetniki, čarovnik, balonar, mož na hoduljah in drugi animatorji.

Posebna atrakcija je igranje mini golfa. Obiskovalci se lahko podajo na lov za luknjami, ki jih najdejo po celotnem središču, tudi na aktivni strehi oz. športnem delu ALEJE SKY. Do sedaj je v ALEJI mini golf igralo že več kot 2000 obiskovalcev oz. več kot 600 družin. Palico za golf so med drugim vihteli tudi znani Slovenci. Med igro smo ujeli tudi pevko in podjetnico Rebeko Dremelj, raperja Roka Terkaja – Trkaja in pevko Nušo Derenda.

Foto: LIME 'N' LEMON
Poleg številnih družin so mini golf v ALEJI odigrali tudi znani Slovenci, med njimi tudi pevka Nuša Derenda

V času praznovanja obiskovalce čaka tudi rojstnodnevna nagradna igra. V njej lahko sodelujejo vsi, ki so opravili nakup nad deset evrov v katerikoli trgovini ali lokalu v ALEJI. Letak za sodelovanje v nagradni igri pridobi tudi vsak obiskovalec, ki odigra mini golf do konca.

V pritličju nakupovalnega središča vas pričakuje posebna dogodivščina. Na ALEJA foto točki lahko naredite resno ali zabavno fotografijo in si jo pošljete na svoj elektronski naslov ter jo delite s svojimi prijatelji. Če jo objavite na družbenih omrežjih in jo označite z #aleja_ljubljana, sodelujete tudi v žrebu za darilne bone Desetak.

Foto: Žiga Intihar
Mož s hoduljami je navdušil najmlajše

Za varnost je ob celotnem dogajanju v ALEJI ob praznovanju 1. rojstnega dne poskrbljeno z najvišjimi higienskimi in varnostnimi standardi. Obiskovalci so tako lahko povsem brezskrbni, sproščeni in lahko povsem uživajo v aktivnostih in nakupovanju v najsodobnejšem nakupovalnem središču v Sloveniji.