Zanimivosti

NOVA GENERACIJA POSODE TEFAL

Oglasno sporočilo
19. 4. 2021, 11.40
Posodobljeno: 19. 4. 2021, 12.12
Deli članek:

Tefal predstavlja svojo novo generacijo loncev in ponev, ki združujejo 3 inovativne tehnologije in tako zagotavljajo popolne rezultate ob vsaki uporabi.

NOV THERMOSIGNAL – INDIKATOR TOPLOTE

Popolna zapečenost je odvisna od idealne temperature. Nov indikator Thermo-Signal™ se, ko je čas za kuho, obarva temno rdeče. To je Tefalovo jamstvo za uspešno kuhanje ob vsaki uporabi - hrustljavo navzven, mehko navznoter!

ŠE TRŠA, NEOPRIJEMLJIVA OBLOGA

Obloga, odporna na praske Titanium je najboljša Tefalova obloga doslej. Okrepljena je s trdimi kristali, zasnovana za odpornost pri ekstremnem kuhanju, za dolgotrajno uporabnost. Poleg tega je zdravju in okolju popolnoma neoporečna, saj ne vsebubje kadmija, svinca in PFOA.

Edinstvena neoprijemljiva obloga preprečuje, da bi se sestavine oprijemale na ponev in tako ohranja popolno teksturo ter okus.

POPOLNA TEKSTURA IN OKUS

Ker je enakomerna razporeditev toplote ključna za popolno teksturo, barvo in okus, izboljšana indukcijska tehnologija Thermo-Fusion™+ zagotavlja boljšo razporeditev toplote za hitro in enakomerno kuhanje.

Uporaba posode, ki ji zaupate, je ena od skrivnosti uspešno pripravljenih jedi. S Tefalovo novo linijo lahko kuhate tudi z zaprtimi očmi!

Izberite svojo ponev Tefal, ki vam najbolj ustreza. Ker Bine Volčič jo je že..

V kolikor želite spoznati še kakšne trike chefa Bineta Volčiča, se nam pridružite ta četrtek, 22.4.2021  ob 18. uri , ko bomo skupaj pripravljali Kraljeve kozice s špinačnimi rezanci : www.fb.me/tefal!

Več o Tefal posodi : https://www.tefal.si/posoda-G6.