Zanimivosti

KOLEKCIJA ZOE AURA EKSKLUZIVNO V POLLEO SPORTU

Oglasno sporočilo
14. 4. 2021, 14.18
Posodobljeno: 14. 4. 2021, 16.09
Deli članek:

Ste se kdaj vprašali, kakšne barve je vaša avra?

To je edinstvena energija, ki prihaja iz naše globine in izžareva določeno barvo, ki opisuje našo osebnost in razpoloženje. Ta energija, ki jo izžarevamo, je izjemno močna in vedno privlačimo tisto avro, ki jo tudi sami potrebujemo. Nezavedno se nagibamo k njej in v njenem objemu hodimo skozi življenjske situacije. Barva in energija, ki jo izražamo, se nam vrača in privabi v naše življenje ljudi z enako ali podobno energijo. Zato vedno poskrbite, da boste zasijali s to avro, ki vas najbolje opisuje!

Zarja Jana
Nova kolekcija Zoe Aura vas čaka ekskluzivno v Polleo Sport poslovalnicah in v spletni trgovini s popusti do 50%!

Pokažite svojo energijo s kolekcijo Zoe Aura

Očarljiva kolekcija Zoe Aura je prispela v Polleo Sport in vas bo popeljala na duhovno potovanje v naravo, saj iz nje izhajajo vse barve in vsa energija. Kolekcijo navdihuje jutranja rosa, svoboda bivanja in vonji sivke in žajblja – vsi čuti, ki sežejo do dna duše in zagotavljajo energijo, ki nam pomaga, da sijemo.

Modeli iz nove kolekcije so v barvah najbolj prijetnih, najbolj kreativnih in najbolj pozitivnih avr. Med njimi izberite svojo avro, ki jo želite deliti s svetom:

  • lila – izžareva intelekt in samozavedanje. Modeli v tej barvi so navdihnjeni s polji sivke in vonjem, ki izraža mir.
  • zelena – ta barva je tesno povezana z materjo naravo, ki nas zdravi in ​​hrani. Ideja za te modele je prišla iz pomirjujoče zelene barve žajblja, ki je simbol modrosti in duhovnega čiščenja.
  • rdeča – kot sonce žari s svojim sijajem, kar pomeni strast in moč volje. V navdih so bili sončni vinogradi in škrlatna barva vina, ki bo prihaja iz zrelega grozdja.
  • bela – označuje življenjsko ravnovesje; harmonijo telesa in duha. Beli modeli kolekcije so navdihnjeni z belim perjem, ki je simbol čistosti in mehkobe.
  • črna – označuje moč in je medalja zaščitnice, ponazarja hrabrost. Prav tako je to barva rodovitne zemlje, zemlje, iz katere se raste in se razvija.

Izžarevajte svojo pravo avro v novi kolekciji Aura! Celotno zbirko lahko raziščete TUKAJ.

PRE-SALE popusti do 50%

Nova kolekcija Zoe Aura vas čaka ekskluzivno v Polleo Sport poslovalnicah in v spletni trgovini s popusti do 50%!

Ne pozabite, da gre za pre-sale akcijo, kar pomeni, da lahko oddate naročilo prek spletne trgovine ali v naših poslovlanicah. Pakete z vašimi izdelki se bodo na vaš naslov ali v poslovalnico začeli pošiljati 26. aprila.

Zoe Aura: vse, kar potrebujete za aktivno pomlad in poletje

Inovativni kroji, sodoben dizajn, očarljivi odtenki – vse to prinaša kolekcija Zoe Aura. Od športnih kombinacij, kot so trenirka, pajkice in športni modrček, do kratke črne obleke, obleke za na plažo, kopalk in spodnjega perila.

Kot vedno tudi z novo kolekcijo prihajajo številne novosti, med katerimi izstopajo pajkice Zoe Seamless. Gre za inovacijo v športni modi – pajkice brez šivov za popolno udobje in svobodo gibanja! S tehnologijo Seamless boste pozabile da jih nosite in se boste popolnoma prepustile gibanju!

Zarja Jana
Očarljiva kolekcija Zoe Aura je prispela v Polleo Sport in vas bo popeljala na duhovno potovanje v naravo, saj iz nje izhajajo vse barve in vsa energija.

Dodatki za popoln videz Zoe!

Druga novost v kolekciji so maske za obraz – neizogiben dodatek, ki bi ga morali imeti ves čas s seboj. Kakovosten in raztegljiv material koži omogoča dihanje, poleg tega pa zagotavljajo ustrezno zaščito. Maske so oblikovane tako, da ustrezajo vsakomur.

Da bo vaš videz popoln, ga zaokrožite z najudobnejšimi Zoe športnimi nogavicami. Vse pomembne stvari, ki jih nosite s seboj na trening, pa shranite v eno od sodobnih torb Zoe, ki se bo popolnoma prilegala vašemu športnemu videzu. To je odlična priložnost, da si privoščite novo torbo, saj so sedaj na voljo s 50% popustom. V pre-salu vas čakajo vse sveče Zoe in kozmetika Biobaze & Zoe kar s 25% popustom. Celotno ponudbo si lahko preverite TUKAJ.

Za vse ljubitelje aktivnega življenjskega sloga so na voljo odlični Zoe paketi:

  • Sweet&Healthy set za vse dame, ki uživajo v beljakovinskih dobrotah
  • Sport&Fit komplet za tiste, ki po treningu uživajo v zdravih dobrotah in beljakovinskih napitkih
  • Active Beauty set za dekleta, ki želijo svoji koži zagotoviti najboljšo nego  Biobaza & Zoe kozmetiko

Da boste pripravljeni na spomladanske treninge in sprehode v naravi, boste v predprodaji v Polleo Sport dobili 20% popust na vso obutev in celotno ponudbo Equa. Svoj športni videz dopolnite z ustreznimi supergami in elegantno steklenico za vodo!

Raziščite kolekcijo Aura in sestavite svojo novo najljubšo kombinacijo Zoe v barvi svoje avre: https://promo.polleosport.si/aura/