Zanimivosti

V ALEJI si oglejte očarljivo velikonočno okrasitev in se podajte na lov za velikonočnimi pirhi

Oglasno sporočilo
26. 3. 2021, 11.16
Posodobljeno: 26. 3. 2021, 12.44
Deli članek:

Velikonočni prazniki so pred vrati, v najsodobnejšem nakupovalnem središču ALEJA pa je v teh dneh še posebej pestro.

Obiskovalce navdušuje očarljiva in veličastna velikonočna okrasitev na osrednjem prizorišču s pisankami, nagajivimi zajčki in barvitimi pomladnimi cvetlicami.

Lahko se podate tudi na malce drugačen lov za velikonočnimi pirhi in s preštevanjem pisank, ki krasijo velikonočno kreacijo, sodelujete v nagradni igri. Ko boste vse velike, male in pisane pirhe prešteli, lahko svoj odgovor oddate v velikonočno skrinjico na info točki. Vse sodelujoče v nagradni igri čaka sladko presenečenje, petim sodelujočim, ki bodo navedli pravilno število pirhov oz. se bodo pravilnemu številu le-teh najbolj približali, pa se bo še posebej nasmehnila sreča. Prejeli bodo darilne bone Desetak v vrednosti 40 evrov, ki so unovčljivi kar 5 let. Nagradna igra traja od 25. marca do 3. aprila.

Pred ali po ogledu velikonočne okrasitve in lovu na pisanice lahko obiščete vse odprte trgovine, v katerih vas v predvelikonočnem času pričakujejo številni popusti in ugodnosti. Za polne in site trebuščke pa bodo poskrbeli gostinski lokali s paketi za »s seboj«.