Spomladanska Velikonočna generalka z Lojzetom Čopom bo nagradila prav vse, ki se bodo udeležili tekmovanja. Prvi trije nagrajenci bodo poleg darilnih paketov zlatih sponzorjev Kotányi in Fala  prejeli:

1. MESTO: Brezžični ročni sesalnik Miele Triflex HX1 Power SMUL5

Inovativna funkcija 3 v 1 omogoča največjo fleksibilnost, saj lahko enoto PowerUnit namestite zgoraj ali spodaj. Sesalec je tako vsestransko uporaben in imetniku omogoča kar največje možno udobje sesanja. Je enako zmogljiv, kot običajen sesalnik, odlikuje pa ga zamenljiv litij-ionski akumulator, ki omogoča čas delovanja do 2x 60 minut.

2. MESTO: Globoka ponev TNS s pokrovko Le Creuset

Narejena je iz debelo kovanega aluminija, obdelanega po posebni tehniki, nato pa obdelana s trpežno nesprijemljivo oblogo. V dno ponve je vgrajena plast nerjavečega jekla, ki daje posodi večjo odpornost in stabilnost, ponev pa je primerna za uporabo na vseh grelnih površinah, tudi na indukciji. Ponev je znotraj in zunaj obdelana s trpežno nesprijemljivo oblogo (Toughened Non-Stick – TNS), ki predstavlja eno od najnaprednejših tehnoloških oblik v izdelavi posode in zagotavlja enostavno uporabo in čiščenje.

3. MESTO: Litoželezna gril plošča Le Creuset

Primerna je za uporabo na vseh kuhalnih površinah. Po obeh straneh je prevlečena z emajlom. Emajl na površini se za razliko od teflonskih in podobnih površin ne obrabi ali odlušči. Na tem svilnatem črnem emajlu se z uporabo razvije patina – idealna površina za peko, na katero se hrana ne prime.

Glavne tri nagrade bosta poleg zlatih pokroviteljev za Velikonočno generalko priskrbela Miele ter 1001 dar.

TLK-FB-vsenagrade-v2

Ljubiteljski kuharji bodo tri dni pred pričetkom tekmovanja prejeli seznam sestavin in drugih potrebščin za pripravo menija, na dan tekmovanja pa unikaten dostop do spletnega dogodka ter recepte za pripravo jedi in video navodila kuharskega mojstra. Po pripravi bodo jedi fotografirali in fotografije oddali prek spletnega obrazca. Fotografije bodo nato ocenili bralci portala Svet24.si ter strokovna žirija.

email-knjiga

Oddajte fotografijo in se potegujte za električno peko, s katero boste zablesteli na piknikih

Vsi tekmovalci, ki bodo oddali fotografije svojih jedi, bodo ne glede na svojo uvrstitev prejeli tematsko izdajo revije Dober tek – Piknik: Jedi z žara in iz košare z več kot dobrodošlimi kuharskimi idejami in recepti za prihajajoče tople dni. To pa še ni vse; vsi, ki bodo oddali fotografije, bodo uvrščeni tudi v nagradni žreb za električno peko INPLAN, ki bo iz srečnega dobitnika napravila pravo zvezdo poletnih piknikov.

Prijave na Velikonočno generalko so še vedno odprte, zato hitro oddajte svojo in se nam pridružite na najokusnejši kulinarični dogodivščini te pomladi!