Tekmovanje ljubiteljskih kuharjev: Velikonočna generalka bo med 1. in 7. aprilom poskrbelo za pravo kuharsko dogodivščino. Skupaj z najmlajšim slovenskim kuharskim mojstrom Lojzetom Čopom, ki ga bodo spremljali prek spleta, bodo tekmovalci po njegovem receptu pripravili izvrsten velikonočni meni s tradicionalnimi sestavinami, postavljenimi v nove oblike.

Z odličnimi sestavinami do odlične sladice

Poleg glavne jedi k velikonočni pojedini seveda sodi še izvrstna sladica. Za še boljše okuse v sladici Velikonočne generalke bodo poskrbeli izdelki zlatega sponzorja Kotányi. Tako bomo za puhasto teksturo poskrbeli s Kotányi pecilnim praškom, za inovativno dekoracijo pa s Kotányi sesekljanimi pistacijami.

2021 03 Kotanyi - Peka PR(1)
Peci, ustvarjaj, uživaj! Kotányi aromatične sladkorje odslej najdete v manjšem, še priročnejšem pakiranju. Da bo zabava ob velikonočnem ustvarjanju res popolna, smo v ponudbo izdelkov dodali tudi pecilni prašek. Uživajte! Več o izdelkih lahko najdete na www.kotanyi.com.

Na najokusnejše tekmovanje te pomladi v družbi priznanega slovenskega kuharskega mojstra Lojzeta Čopa se lahko prijavite prek spletne povezave. Ne odlašajte s prijavo – najboljše čakajo bogate nagrade!