V sodelovanju s partnerjema Kotányi in Fala revija Liza/Maja pripravlja spletno kuharsko Tekmovanje ljubiteljskih kuharjev: Velikonočna generalka. Tekmovalci se bodo med seboj spopadli kar na njihovem najljubšem terenu; v svoji domači kuhinji. Pri pripravi menija bodo sledili navodilom najmlajšega slovenskega kuharskega mojstra Lojzeta Čopa, s katerim bodo pripravili velikonočni meni z malo drugačnimi tehnikami.

kuhar

KUHAJMO SKUPAJ!

ODDAJTE PRIJAVO NA:

https://novice.svet24.si/velikonocna-generalka 

Velikonočna generalka bo potekala med 1. in 7. aprilom. Pred pričetkom bodo tekmovalci prejeli seznam potrebnih sestavin, na prvi dan tekmovanja pa video navodila ter recepte za pripravo najokusnejše velikonočne pojedine doslej. Po najboljših močeh bodo skušali poustvariti kreacije kuharskega mojstra, nato pa nastale kreacije fotografirali in fotografije naložili prek spletnega obrazca na spletno mesto, kjer bodo lahko zanje glasovali bralci portala, ki bodo prispevali prvi del ocene. Drugi del ocene bo nato prispevala še strokovna komisija skupaj s predstavniki partnerjev.

easter-4156765

Najboljši ljubiteljski kuharji po izboru bralcev in komisije bodo osvojili bogate nagrade, kulinarično pozornost pa bodo prejeli prav vsi tekmovalci, ki bodo v času trajanja tekmovanja oddali fotografije svojih kreacij.

Sliši se super, kajne? Čimprej oddajte prijavo na https://novice.svet24.si/velikonocna-generalka in se pridružite naši kulinarični dogodivščini! Splača se pohiteti, saj najhitrejše čakajo darilca!