Zanimivosti

V Cityparku pomlad pozdravljajo z veličastnimi japonskimi češnjami!

Oglasno sporočilo
4. 3. 2021, 11.00
Posodobljeno: 4. 3. 2021, 11.27
Deli članek:

Topli sončni dnevi nas vodijo vsak dan bližje pomladi.

SES
Največje nakupovalno središče v Sloveniji Citypark

Čeprav se po koledarju še ni začela, se marca svet začenja ovijati v cvetlične odtenke. V tem veselem vzdušju zato tudi letos v našem največjem nakupovalnem središču Citypark pomlad pozdravljajo s tradicionalnimi cvetočimi travniki, ki bodo navdušili obiskovalce.

Ogledate si lahko veličastne japonske češnje. Drevesa z belimi in roza cvetovi Japonci zelo častijo. Pravijo, da so hrana za dušo, in ne za želodec. Slovijo po neverjetni lepoti, zato imajo v japonski kulturi tudi svoj praznik. Kreacije, ki si jih je vsekakor vredno ogledati.

Bogata cvetlična okrasitev bo zaživela na dan žena, v ponedeljek, 8. marca. Trajala bo vse do sobote, 20. marca. Na dan žena v Cityparku za obiskovalke tudi pripravljajo sladka presenečenja.

V našem največjem nakupovalnem središču so odprte vse trgovine. Obiskovalce privabljajo z novimi pomladnimi kolekcijami in številnimi popusti. Gostinski lokali tudi v tem času omogočajo osebni prevzem hrane in pijače. Lahko se odločite tudi za nakup darilnih bonov Desetak.

Od danes, 4. marca, do ponedeljka, 8. marca, ob nakupu darilnih bonov nad 40 evrov na info točki v Cityparku strankam tudi podarijo vstopnico za online stand up predstavo, ki bo na dan žena ob 20.00. Nasmejale vas bodo slovenske in tuje komičarke.

V nakupovalnem središču varno in brezskrbno nakupovanje postavljajo na prvo mesto, zato skrbijo za visoke higienske standarde. Za dosledno spoštovanje ukrepov skrbi varnostna služba, ki stalno spremlja število obiskovalcev v središču ter ljudi opominja na nošenje mask in varnostno razdaljo. Skrbijo tudi za redno razkuževanje in tako zagotavljajo popolnoma varno nakupovalno izkušnjo. Citypark je tudi prejemnik certifikata TÜV AUSTRIA za higienski management.

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 19. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.