Zanimivosti

V ALEJI edinstvena okrasitev z nešteto orhidejami, kot je še niste videli!

Oglasno sporočilo
4. 3. 2021, 11.57
Posodobljeno: 16. 3. 2021, 16.58
Deli članek:

Vse že diši po pomladi.

Za marsikoga najlepši letni čas s čudovitimi barvami, ki vabijo, da si z njimi polepšamo prihajajoče pomladne dni. Nadvse pomladno vzdušje je tudi v našem najsodobnejšem nakupovalnem središču ALEJA. Prihod nove kolekcije v njihove številne trgovine so dodatno pospremili s pomladno kampanjo in veliko cvetlično razstavo iz številnih orhidej. Kot vemo, so orhideje kraljice med cvetlicami. V ALEJI ravno v marcu, ko se tudi narava počasi prebuja, pripravljajo cvetlično okrasitev z neštetoorhidejami.

To bo edinstvena okrasitev, kot je še niste videli. Sprehodili se boste lahko skozi posebno kreacijo, prepleteno s številnimi orhidejami in zelenjem, ki vas bo zagotovo očarala in navdušila.

Otvoritev razstave sovpada s praznikom žena, 8. marcem, obiskovalke pa bodo na ta dan v ALEJI še dodatno razveselili s sladkim presenečenjem. Pristno pomladno vzdušje si bodo obiskovalci lahko ogledali vse do materinskega dneva, ki bo v četrtek, 25. marca. Na ta dan bodo okrasne orhideje tudi razdelili med nagrajenke, ki bodo sodelovale v nagradni igri prek družbenih omrežij ALEJE.

V najsodobnejšem nakupovalnem središču pri nas so odprte vse trgovine. Obiskovalce pozdravljajo z raznoliko ponudbo, s številnimi razprodajami in novo pomladno kolekcijo. Gostinski lokali tudi v tem času omogočajo osebni prevzem hrane in pijače. Na info točki lahko kupite darilne bone Desetak, ki so kar 5 let unovčljivi v katerem koli SES-ovem nakupovalnem središču v Sloveniji. Darilni bon Desetak je lahko tudi izvrstno darilo za dan žena ali materinski dan.

V ALEJI vsem obiskovalcem vseskozi zagotavljajo najvišje higienske standarde ter zdravo in varno nakupovanje. Najstrožji higienski ukrepi, kot so do 100-odstotno dovajanje svežega zraka v nakupovalno središče, številni razkuževalnikiin natančno čiščenje, so certificirani s strani inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.