zaslužkarica

44-letnico, ki objavlja na Only Fans, nadlegujejo mame sinovih sošolcev

C.E.
21. 2. 2021, 17.01
Posodobljeno: 21. 2. 2021, 17.32
Deli članek:

44-letna Tiffany Poindexter iz severnega dela Kalifornije je potožila, da jo nadlegujejo mame sinovih sošolcev.

Profimedia
Za nekatere predrzne fotografije mame treh otrok.

Profimedia
Tiffany Poindexter med kuho.

Tiffany je že pred koronačasom posegla na področje erotičnih spletnih vsebin. V osnovi je bila ideja moževa. Želel je, da z objavo fotografije v bikiniju na Redditu vneseta element vznemirljivosti v njuno monotono spolno življenje. Njena fotografija je požela zanimanje, spraševali so jo, kdaj bo objavila naslednjo. Po premisleku in skupni odločitvi se je septembra 2019 Tiffany prijavila na spletno platformo Onyl Fans, kjer se sicer zlahka objavljajo tudi pornografske vsebine.

Z imenom Gospa Poindexter je začela objavljati lascivne fotografije med opravljanjem vsakdanjih gospodinjskih opravil in opravki mame treh mladoletnih sinov (8, 10 in 12). Njene fotografije v spodnjem perilu niso vulgarne, komaj kdaj razkrije zadnjico ali obris bradavičke.

Zaslužek je bil dober, v koronačasih pa je postal odličen. Če ji gre verjeti, na mesec zasluži okoli 100.000 evrov, s čimer bi bila v vrhu zaslužkaric na Only Fans.

Profimedia
Preverjanje domače naloge.

Ker živijo v premožnem kraju, kjer je precej bolj "zadržanega" prebivalstva, z možem »posel« nista omenjala nikomur. Julija lani pa so v soseski odkrili s čim služi denar. Starši so obvestili ravnatelja šole, katero obiskujejo otroci gospe Poindexter. Začeli so jo obmetavati z žaljivkami in jo obrekovati, peščica pa je celo zahtevala, da bi njene otroke izključili iz šole, kar pa je ravnatelj kategorično zavrnil. Njen mož Chris meni, da gre le za peščico škodoželjnih in zavistnih zadrtežev, večina njegovih znancev pa ga le potreplja po hrbtu in mu reče "Kar tako naprej".

Profimedia
Hišni pripor.

Profimedia
Med brskanjem po predalih.

Profimedia
Tiffany in njen mož Chris