Zanimivosti

V ALEJI pustne maske razveseljevali s sladkimi krofi

Oglasno sporočilo
18. 2. 2021, 11.00
Posodobljeno: 18. 2. 2021, 12.41
Deli članek:

V duhu najbolj šaljivega praznika so v ALEJI pustne maske razveseljevali s krofi.

Maske so prostor še dodatno napolnile z energijo in razigranostjo. So se pa letos pojavile tudi nove maske, recimo korone, pa klasične, od princesk do slavljenke, ki je prav za 50. rojstni dan z oznako 50 prišla tudi v ALEJO. Seveda so bili ob vsem upoštevani vsi varnostni predpisi. Delovni teden pa so s presenečenjem začeli tudi vsi prodajalci in prodajalke, ki so prav tako prejeli sladke pozdrave. Pustovanje na malo drugačen način je bil samo uvod v pisano in pestro pomlad, ki jo bodo v ALEJI nadaljevali s cvetočimi kreacijami in novimi pomladnimi kolekcijami številnih prodajaln.

V najsodobnejšem nakupovalnem središču pri nas so sedaj odprte vse trgovine, razen gostinskih lokalov, ki pa tudi v tem času omogočajo osebni prevzem hrane in pijače. Ponovno je možno na info točki, ki se nahaja v prvem nadstropju nakupovalnega središča, fizično kupiti darilne bone Desetak, ki so kar 5 let unovčljivi v katerem koli SES-ovem nakupovalnem središču v Sloveniji.

V ALEJI vsem obiskovalcem vseskozi zagotavljajo najvišje higienske standarde ter zdravo in varno nakupovanje. Najstrožji higienski ukrepi, kot so do 100-odstotno dovajanje svežega zraka v nakupovalno središče, zadostna količina razkuževalnikov in natančno čiščenje, so certificirani s strani inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.