Zanimivosti

V Cityparku od jutri odprte prodajalne z otroškim tekstilom in obutvijo!

Oglasno sporočilo
22. 1. 2021, 16.00
Posodobljeno: 22. 1. 2021, 16.33
Deli članek:

V največjem nakupovalnem središču v Sloveniji Cityparku, ki ga upravlja SES European Shopping Centers, se z jutrišnjim dnem ponovno odpirajo specializirane prodajalne z otroškim programom.

Med drugim so to trgovine Bambini, Okaidi in OVS Kids. To velja skladno s sprostitvenimi ukrepi vlade. V otroških trgovinah boste našli pestro izbiro kolekcij za najmlajše in šolarje.

Citypark obratuje od ponedeljka do sobote od 8.00 do 20.30. V največjem nakupovalnem središču v Sloveniji so odprte številne trgovine. Prav tako tudi prodajalne, v katerih se izvaja »Click&Collect« oz. osebni prevzem nakupa prek spleta, in gostinski lokali za osebni prevzem in/ali dostavo. Aktualen seznam odprtih trgovin in delovnih časov je dostopen na www.citypark.si.

V prodajalnah v Cityparku lahko koristite tudi darilne bone Desetak, ki jih lahko naročite prek spleta. V vseh SES-ovih nakupovalnih središčih veljajo kar pet let.

V Cityparku v tem času na prvo mesto postavljajo varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev. Ves čas skrbijo za visoke higienske standarde, tako glede razkuževanja, nošenja mask kot tudi varnostne razdalje. Citypark je kot največje nakupovalno središče izredno veliko, zato je dovolj prostora za obiskovalce in za upoštevanje varnostne razdalje. Citypark je nedavno tudi prejel certifikat s strani TÜV AUSTRIA za najvišje higienske standarde.