Zanimivosti

Vrhunski ostrivec za hitro, enostavno in varno ostrenje kuhinjskih nožev in drugih rezil!

Oglasno sporočilo
18. 1. 2021, 08.00
Posodobljeno: 18. 1. 2021, 08.35
Deli članek:

Razmišljate o nakupu novih nožev? Ustavite se! Zdaj lahko stare in dolgočasne nože vrnete v življenje z iznajdljivim trikom, ki ga priporoča 9 od 10 svetovno znanih kuharjev.

S to zelo enostavno rešitvijo boste vedno imeli oster in uporaben nož v samo nekaj potezah.

Vse, kar potrebujete, je predmet, ki se nahaja v kuhinji vsakega profesionalnega kuharja, čigar noži lahko razrežejo tudi kline.

Najlažja metoda ostrenja doslej

Nikoli več vam ne bo treba metati starih nožev v smeti ali kupovati novih vsakič, ko bodo stari otopeli. Zdaj obstaja domiselna rešitev za ostrenje nožev, ki v samo 3 potezah z roko vsak nož spremeni v britvico.

Ta izjemno praktična rešitev je ideja treh genialnih kuharjev. Njihov načrt je bil narediti vsak nož do popolnosti oster in s tem pospešili rezanje sestavin, s čimer je delo v kuhinji veliko lažje.

Kot rezultat njihovega trdega dela je nastal neverjeten brusilec, imenovan Laser Sharpener. Brusilec je tako močan, da celo najbolj tope nože spremeni v lasersko izostrena rezila.

Ta majhen, a res močan brusilec je s svojo učinkovitostjo navdušil številne gospodinje, ki jim ni več treba čakati na svoje može ali prositi sosedov, da jim naostrijo nož, saj to zdaj zmorejo same.

Nabrusi celo nazobčane nože

Nehajte se sekirati zaradi topih nožev v kuhinji, s katerimi ne morete prerezati rezine kruha, paradižnika ali katerega koli drugega živila. Z Laser Sharpener lahko učinkovito ostrite vse vrste nožev.

Kako močan je brusilec v resnici, kaže dejstvo, da vrača stari sijaj in ostrino tudi nazobčanim rezilom. Brez težav poravna in popravi konice rezila in zlahka povrne popolno ostrino, ki so jo imeli, ko ste jih kupili.

Poleg tega lahko s tem priročnim in inovativnim brusilcem, ki je izjemno enostaven za uporabo, nabrusite žepni in lovski nož ali katero koli drugo vrsto noža.

Toda Laser Sharpener ne izostri samo nožev. Prav tako dobro nabrusi kuhinjske, frizerske ali katere koli druge škarje, ki bodo spet brezhibno rezale.

Kaj je skrivnost njegove učinkovitosti?

Skrivnost svoje učinkovitosti brusilec Laser Sharpener dolguje dvema majhnima nožičkoma iz volframovega karbida. Izredno trdi rezili imata neverjetno ostre robove, pridobljene s posebno tehniko brušenja z diamanti. Zaradi tega ta nožička brez težav obdelujeta vse vrste rezil z ničelno možnostjo poškodovanja rezil.

S tem ostri robovi povrnejo stari sijaj tudi najbolj topim nožem, za katere ste že pozabili, da jih imate. Dovolj je z noži samo podrsati čez brusilec in videti bodo kot novi. Število potegov noža čez brusilec je odvisno od tega, kako top je nož. Po samo enem vlečenju boste opazili drastično razliko v ostrini.

Laser Sharpener ima tudi posebej oblikovano vakuumsko dno, ki ga je mogoče enostavno pritrditi na katero koli delovno površino. Vakuumsko dno preprečuje, da ost drsi po površini, zaradi česar je popolnoma varna za uporabo, saj ni možnosti poškodb ali ureznin. To posebej zasnovano dno vam omogoča, da z eno roko izostrite rezila, ne da bi rezila držali z drugo.

Zaradi vsega tega je Laser Sharpener praktičen dodatek, ki se mora znajti v vaši kuhinji. Šele z njegovo uporabo boste imeli popolno orodje za rezanje hrane, ki bi mu ga lahko zavidal katerikoli kuhar in mesar.

Poseben popust za vse bralce portala svet24.si

Če ste ljubitelj kuhanja in želite postati masterchef v svoji kuhinji, imamo za vas posebno presenečenje. V pogovoru z distributerjem in online trgovino FlamingoShop smo uspeli zagotoviti neverjetni 50-% popust za vse naše bralce.

Če do zdaj še niste slišali za trgovino FlamingoShop, je to prava priložnost. To je relativno mlada znamka, a znamka z vizijo za boljši jutri. Vodi jo skupina kreativcev, ki razmišljajo drugače in poskušajo spremeniti način delovanja online nakupovanja.

To je mesto, kjer so stranke vedno na prvem mestu, in dokazujejo, da se dober glas sliši daleč.

Trgovina je zelo hitro pridobila ugled, ki mu lahko zaupate, saj s svojim varnim in zanesljivim poslovanjem nenehno beleži porast novih uporabnikov.

Poleg tega statistika kaže, da se kar 93 % strank vrača, kar je zadosten dokaz povezanosti znamke FlamingoShop s svojimi kupci. Pokaže tudi, kaj si ljudje mislijo o znamki, katere izdelki olajšajo in izpopolnijo naše vsakdanje življenje.

Če naročite svoj Laser Sharpener že danes, vam trgovina FlamingoShop daje tudi posebno 44-dnevno garancijo za vračilo denarja brez vprašanj. Resnično nimate česa izgubiti.

OPOMBA: Zaradi velikega povpraševanja po brusilcu Laser Sharpener se zaloge hitro topijo. Zato pohitite, KLIKNITE TUKAJ in naročite svoj Laser Sharpener že zdaj!

Naročite Laser Sharpener ter v 3 potezah hitro in z lahkoto nabrusite tudi najbolj tope nože!