Zanimivosti

ALEJA deluje nemoteno, odprtih je veliko trgovin!

Oglasno sporočilo
14. 1. 2021, 12.37
Posodobljeno: 14. 1. 2021, 13.16
Deli članek:

Najsodobnejše nakupovalno središče v Sloveniji ALEJA tudi v novem letudeluje nemoteno. Odprte so vse trgovine, ki lahko delujejo skladno z vladnimi ukrepi.

ALEJA obratuje od ponedeljka do sobote od 8.00 do 20.30. Megamarket Interspar, Müller in banka Nova KBM se odprejo že ob 8.00, večina ostalih prodajaln pa ob 9.00.

Odprte so še: Baby Center, Sensilab, L'Occitane, Lekarna Ljubljana, trgovina za hišne ljubljenčke Hunter, čistilnica in pralnica Labod, Young Mič Styling, Nespresso in Čokoladnica Cukrček.

V posameznih prodajalnah se izvaja osebni prevzem nakupa preko spleta (»Click&Collect«). To so: Hervis, Mass, Office Shoes, telekomunikacijski operaterji Telekom Slovenije, A1 in T-2, Pandora, Vitapur, XYZ in Sport Vision. Prav tako so odprti gostinski lokali za osebni prevzem in/ali dostavo. To so: Teta Frida, Vino in Ribe, Caffe DeLUXE, Chuty's, Boul in Han.Vse podrobnejše informacije o posameznikih trgovinah in gostinskih ponudnikih ter njihovem delovnem času najdete na spletni strani www.aleja.si.

V trgovinah v ALEJI lahko koristite tudi darilne bone Desetak, ki jih lahko enostavno naročite preko spleta. V vseh SES-ovih nakupovalnih središčih veljajo kar pet let. Darilne bone lahko podarite tudi kot darilo.

V ALEJI v tem času na prvo mesto postavljamo varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev in zaposlenih. Z visokimi higienskimi standardi, ki med drugim vključujejo redno razkuževanje, nošenje mask, upoštevanje varnostne razdalje in spremljanje števila obiskovalcev, nakupovanje v nakupovalnem središču tudi v tem času ostaja varno in prijetno. ALEJA je med prvimi tremi nakupovalnimi središči v Ljubljani v decembru s strani mednarodno dejavne ter vodilne nadzorne in inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA tudi prejela certifikat za visoke higienske standarde. Našim obiskovalkam in obiskovalcem tako ves čas nudimo najvarnejši obisk našega nakupovalnega središča.