Zanimivosti

Ekonomist Andraž: "Končno se lahko posvetim hobijem"

Oglasno sporočilo
14. 1. 2021, 10.47
Posodobljeno: 14. 1. 2021, 14.22
Deli članek:

Andraž je 26-letnik, ki poleg redne službe opravlja še podiplomski študij ekonomije. Ker magistrski študij opravlja poleg 8-urnega delovnika, to terja veliko njegovega časa.

Andražev običajen dan je poln obveznosti. Po tem, ko ob 7 vstane, pozajtrkuje in naredi svoje rutinirano jutranje razgibavanje, se takoj loti službenih obveznosti, ki zapolnijo njegov dan med deveto zjutraj in peto uro popoldne. Pisanje elektronskih sporočil, dvigovanje telefona in sestanki preko spletnih video-klicov od njega ves dan zahtevajo ogromno koncentracije. V popoldanskih urah, ko z delovnikom zaključi, pa začne še s študijskimi obveznostmi. 

Ko se je odločil za tako veliko potezo, da vsak svoj dan za nadaljnje leto ali dve posveti kombinaciji zaposlitve in podiplomskega študija, je Andraž vedel, da se bo moral marsičemu odreči – a vendar se mu bi bilo treba odreči čisto vsemu … tako pomembni stvari, kot je čistoča, na primer!

Medtem, ko se Andraž uči in dela za službo, mu pomaga – ROOMBA!

To je Roomba 980!

Robotski sesalnik, ki ima dvojni gumijasti krtači brez napletanja. Prav tako samodejno zaznava preproge – takoj, ko jih začuti pod svojimi koleščki, še dodatno poveča svojo sesalno moč!

Roomba pa ne pomaga le Andražu, ampak tudi vsem njegovim cimrom!

Sedaj so na seznamu za čiščenje pri sesanju lahko naredili en velik križ. Vsi se lahko posvetijo stvarem, ki jih počnejo za svoje veselje. Andraž ima zaradi Roombe zdaj več časa, da se lahko, ko na seznamu opravil za tisti dan naredi vse potrebne kljukice, posveti svoji veliki ljubezni: igranju klavirja.

Tudi mi smo ga imeli priložnost slišati ... Poglej: