Brezplačni webinar: Poskrbite za finančno varnost najbližjih – če ostanejo sami

Poskrbite za tiste, ki jih imate najraje

Oglasno sporočilo
8. 1. 2021, 22.39
Posodobljeno: 8. 1. 2021, 22.39
Deli članek:

Ko je zdravje na naši strani in nam življenje teče kot po maslu, se zdimo sami sebi nepremagljivi. A življenje nas lahko preseneti. Čeprav ste še danes morda čili, srečni in zadovoljni, vas lahko že jutri ustavi nepričakovana življenjska preizkušnja. Kako ji boste kos in kaj se zgodi, če ji ne boste?

Ne glede na naš trenutni položaj je ob snovanju načrtov za prihodnost potrebno pomisliti tudi na nepredvidljive okoliščine in kako bi le-te vplivale na tiste, ki jih imamo v svojem življenju najraje. Tudi vaši svojci lahko v trenutkih, ko vas upočasni bolezen ali poškodba, občutijo posledice.

Samo predstavljate pa si lahko, kako se njihovo življenje spremeni, če se vam zgodi najhujše. Zato je dobro pomisliti tudi na sklenitev ustreznih zavarovanj, kot je Življenjsko zavarovanje za primer smrti. S tem bo v primeru najhujšega poskrbljeno za finančno varnost vaših najbližjih. Prav skrb za družino je glavni razlog, zaradi katerega se posamezniki odločajo za sklenitev Življenjskega zavarovanja za primer smrti.

Webinar za vse, ki želite poskrbeti za varnost svojih najbližjih

Razmišljanje o manj prijetnih scenarijih vedno prinese veliko negotovosti. Koliko denarja bi potrebovala moja družina za finančno brezskrbno življenje? Bi zmogli sami odplačevati kredit, ki ga imamo? Si sploh lahko privoščimo zavarovanje oziroma kako visoke so mesečne premije? Ali sploh potrebujemo še eno dodatno zavarovanje?

Odgovore na ta in ostala pomembna vprašanja, povezana z življenjskim zavarovanjem, bodo v četrtek, 14. januarja 2021, ob 17. uri na brezplačnem webinarju Poskrbite za finančno varnost najbližjih - če ostanejo sami predstavili strokovnjaki Zavarovalnice Triglav.

S pomočjo webinarja boste spoznali, kaj prinaša zavarovanje vaši družini in kako ga lahko dopolnite z drugimi zavarovanji, kako določiti primerno zavarovanje oziroma primerno višino zavarovalne vsote ter kako se izogniti napakam pri sklepanju življenjskega zavarovanja.

Zagotovo tudi vam ni vseeno za prihodnost in finančno varnost vaše družine v primeru, če bi se vam zgodilo najhujše. Na brezplačnem webinarju boste izvedeli, kako lahko poskrbite za njihovo varnost.