Zanimivosti

Zdaj imate priložnost! Izzovite Connorja McGregorja na dvoboj stoletja

Oglasno sporočilo
24. 12. 2020, 14.21
Posodobljeno: 27. 12. 2020, 20.43
Deli članek:

Na pametnih telefonih lahko počnemo zelo različne stvari, eno od najbolj zabavnih pa zagotovo predstavljajo mobilne igre.

Promocijsko gradivo
Dystopia

Pri mlajših uporabnikih so pametni telefoni že postali osrednja igričarska platforma, vedno pogosteje pa na njih igrajo igre tudi starejši. Mobilnih iger je danes malo morje in marsikatere od njih so neverjetno atraktivne. Še posebej, če jih igrate na novejših telefonih, kot sta Huawei P40 Pro in P smart 2021.

Odličen vir, kje jih lahko poiščete, je najhitreje rastoča trgovina z aplikacijami na svetu Huawei AppGallery, ki združuje že več kot 500 milijonov aktivnih uporabnikov in v kateri boste našli resnično fantastične igre ter številne druge aplikacije logično razporejene v 18 tematskih kategorij. V pomoč pri iskanju pa vam je lahko tudi univerzalni iskalnik Petal Search, ki poleg iger poišče tudi slike, video posnetke, novice in še marsikaj drugega.

Nekaj odličnih naslovov, ki vas bodo zagotovo posrkali v svoje virtualne svetove, smo za vaše prve korake izbrali kar mi.

Fortnite: Le kdo ne pozna Fortnita? Gre za verjetno najbolj priljubljeno igro v zadnjih letih, zdaj pa jo lahko na svojem telefonu igrate kjer koli ste. Fortnite temelji na večigralski strateški akciji, kjer morate v neizprosnem boju z nasprotniki ostati zadnji preživeli na otoku. Pri tem lahko uberete različne taktike, od neposrednega napada do bolj defenzivnega grajenja utrdb.

Asphalt 9: Ljubitelji bencinskih hlapov, hitrih avtomobilov in širokih avtocest se boste najbolje počutili za volanom igre Asphalt 9. Izberite svoj sanjski avto, »sfrizirajte« njegovo mašino in doživite nepojmljivo hitrost na prečudovitih dirkališčih. Pa ne pozabite se privezati!

World of Tanks: Ste od nekdaj želeli postati general? Zdaj imate priložnost. V priljubljeni igri World of Tanks se skobacajte v železni oklepnik in se na raznolikih bojiščih pomerite proti drugim vojskovodjem. Z zmagami si boste prislužili nagrade za nadgrajevanje svojega tanka in kupovanje novih še večjih in močnejših.

Promocijsko gradivo
Lords Mobile

Lords Mobile: Vojski boste poveljevali tudi v igri Lords Mobile. Le da v fantazijsko obarvanem svetu z viteškimi junaki, vilinci, škrati in zmaji. Ustvarite nepremagljive formacije, zgradite veličastno kraljestvo in sklenite zavezništva, ki bodo združila svet. Igra združuje igranje fantazijskih vlog in realno-časovno strategijo ter nudi več načinov.

Game of Thrones Beyond the Wall: Ljubitelji fantazije in zmajev zagotovo poznate tudi serijo knjig in televizijsko serijo Igra prestolov. Zdaj imate priložnost, da se na pustolovščini do železnega prestola pridružite Daenerys, Jonu Snowu, Aryji Stark in Tyrionu Lannisterju. Priskočite jim na pomoč preden pride Nočni kralj in v deželo prinese večno zimo.

Dystopia: Še ena odlična strateška igra je Dystopia – Contest of Heroes. Postavljeni v distopičen New York leta 2065 morate ustvariti lasten imperij z zbiranjem futuristične opreme in boji za ozemlje. Rdeča nit igre, ki je bila v razvoju tri leta, so turnirji, v katerih se med seboj pomerijo igralci iz vsega sveta, da bi dosegli naslov najboljšega. Vsako leto pa se odvije tudi prav poseben turnir, ki ga bo gosti irski profesionalni borec mešanih borilnih veščin UFC Conor McGregor. Zdaj imate priložnost, da nekdanjemu prvaku pokažete iz kakšnega testa ste narejeni.

Promocijsko gradivo
Lego Duplo World

Lego Duplo World: Kocke Lego veljajo za najboljšo igračo vseh časov, saj spodbujajo domišljijo in kreativnost. Zdaj pa jih lahko sestavljate tudi v virtualni obliki. Nagrajena mobilna igra Lego Duplo World je z več kot 13 milijoni prenosov priljubljena pri otrocih in njihovih starših, saj je odličen primer uspešnega povezovanja učenja in zabave.

Gardenscapes: Za konec pa še simpatična avantura, v kateri prevzamete vlogo skrbnika posestva Austina in morate povrniti slavo nekoč veličastnim vrtovom. Vaša naloga ni lahka, a ji boste z vztrajnim raziskovanjem in uspešnim reševanjem miselnih zagonetk zagotovo kos. Na voljo je več tisoč edinstvenih stopenj različnih težavnosti, kar bo zagotovo navdušilo vse ljubitelje miselnih iger. Igra pa je v trgovini AppGallery tudi vključena v posebno praznično ponudbo, kjer dobite povrnjenih do 20 % od vsakega nakupa znotraj igre.

Promocijsko gradivo
Gardenscapes

Prazna vreča ne more stati pokonci

Igranje igre lahko precej utrudi in zlakoti človeka, zato vsake toliko nikar ne pozabiti napolniti tudi svojih baterij. Če rabite hiter prigrizek, se obrnite na aplikaciji eHrana ali Wolt, kjer boste našli ogromno dobrot za potešitev lakote, obvezno pa tudi potelovadite. Lahko se odpravite na tek v naravo, ali pa vadbo opravite kar doma. V vsakem primeru vam bodo zelo koristile aplikacije Huawei Zdravje, Home Workout in Polar Flow, ki vsebujejo številne vadbene programe.