Zanimivosti

»Znani Slovenci z rumenimi zobmi«

Oglasno sporočilo
18. 1. 2021, 10.00
Posodobljeno: 18. 1. 2021, 10.53
Deli članek:

Imeti lepe, bele in zdrave zobe - četudi le za video klice – kdo si tega ne želi? A v časih, ko je dostop do zobozdravnikov in kozmetičark otežen, se moramo za lepoto znajti drugače. Tim Kores Kori, ki ga vsi poznamo kot radijca in pevca, je preprosto in učinkovito rešitev našel v TeethToxu – setu za varno beljenje zob kar doma.

Zobje kot sonce – ne tako lepi, ampak tako rumeni

Ko smo takole od daleč, kot se spodobi za te čase, virtualno zaslišali Tima, kako je sploh izvedel za TeethTox, nam je povedal:

»Za TeethTox sem slišal od kolega, ki je imel zobe kot sonce - ne tako lepe, ampak tako rumene. Iskreno, takrat sem prvič slišal za TeethTox, ampak ker vem, da je izdelek Sensilabov, sem vedel, da ne more biti slab. Potem smo pa na eni točki začeli sodelovati. Pri Sensilabu so pogooglali, 'znani Slovenci z rumenimi zobmi' in takoj naleteli name!«

Med beljenjem zob lahko počneš karkoli – v pižami!

TeethToxov set z modro lučko in brez peroksida se je izkazal kot neskončno praktičen. Potrebnih je le 10 minut na dan, medtem ko lahko vi počnete kar si želite.

»Glede na to, da pri zobozdravniku sediš precej časa, z odprtimi usti in priklenjen na stol, je Teethtox zelo praktičen. Kar se tiče postopka beljenja, lahko vmes počneš karkoli: pospravljaš, težiš svojim sestram, gledaš TV, delaš za službo, učiš, pelješ psa na sprehod, kuhaš, itd. In vse to v pižami!«

Kaj pa rezultati?

»Opazil sem rezultate po tretjem, četrtem dnevu … postali so bolj beli. To me je, če priznam, malo šokiralo, ker sem bil malce skeptičen, glede na to, da NI na peroksidni bazi.« S TeethTox setom si je sicer mogoče zobe posvetliti za do 8 odtenkov v samo 6 dneh uporabe!

Opazijo jih tudi drugi!

Seveda za svoj videz skrbimo v prvi vrsti zase, vendar vsi vemo, kako nam zaigra srce, ko nas opazijo tudi drugi: »So opazili, predvsem domači. 'Nekaj je drugačnega na tebi Tim, zgledaš tak prespan, si bil pri frizerju?' 'Ne babi, zobe imam bolj bele.' 'Aaa, se mi je zdelo!'«

In komu vse bi Tim priporočil TeethTox? »Vsem, ki kadite, redno pijete kavo, prave čaje, rdeče vino oz. redno konzumirate veliko prehrambenih izdelkov z veliko barvili. Torej vsi! Izdelek je kot naročen za vse, ki jih moti barva zob in bi si radi malo 'spimpali' nasmeh. Poskusiti ni greh.«

TeethTox – beljenje z modro lučko - brez peroksida

Pripomočki in paste za beljenje zob so navadno agresivni in lahko povzročajo bolečine in občutljivost zob. TeethTox z modro lučko in gelom brez peroksida pa je povsem nežen do zob in sklenine in varen za vsakodnevno uporabo do 6 dni – toliko traja proces beljenja. Za najboljše rezultate lahko beljenje ponavljate na 2 tedna – varno in brez bolečin!

Naročite si set za beljenje zob TeethTox po neverjetni ceni, s kar 60% popustom! V paketu dobite napravo z modro LED lučko in 3 tube belilnega gela. Pohitite, zaloge so omejene!

Kliknite tukaj za naročilo.