Zanimivosti

Podarite nekaj domačega, nekaj s srcem

Oglasno sporočilo
22. 12. 2020, 10.09
Posodobljeno: 22. 12. 2020, 10.10
Deli članek:

Za darilo, ki je pristno, uporabno, ima lepo sporočilo in dobro dene, lahko vsekakor najdemo kaj primernega med izdelki, označeni z rdečim srčkom Radi imamo domače v Mercatorju. Lokalni proizvajalci jih pripravljajo z ljubeznijo do svoje zemlje in svojih ljudi, z domačimi dobrotami se podpiramo in si delimo dobo. V teh izdelkih so naša tradicija, naši običaji in okusi. Zato jih lahko z veseljem podarite.

mercator
mercator

Za vsakogar se najde kaj, od dišečih mesnin do sladkih piškotov in sokov, izbranih sirov in marmelad, od čajev, vložnin in plemenitega olja do odlične moke za praznično pecivo. Več kot 1.400 vrst izdelkov lokalnih proizvajalcev iz vse Slovenije na policah Radi imamo domače in 60 vrst izdelkov skupne blagovne znamke Radi imamo domače kar vabi, da jih pokusite. Tako tiste iz vaše bližine, kot one z drugega konca Slovenije, kjer domače dobrote pripravijo malce drugače. Popestrite lahko svojo praznično mizo, z izdelki Radi imamo domače pa lahko tudi razveselite vse, ki jim jih boste podarili. Saj je važna vsebina, kakovost in namen, ne toliko bleščeč ovitek. Predvsem pa to, da je od srca.  

Zato se pri darilih najraje odločimo za nakup domačega, ker je tako dobro za vse.

Tudi domače dobrote so lepo darilo

Lepo darilo je predvsem iskreno, od srca, pa tudi uporabno, in zakaj ne – okusno. Taki so izdelki na policah Radi imamo domače v Mercatorju, ki so označene z rdečim srčkom, pa tudi izdelki te blagovne znamke.

Med izdelki Radi imamo domače se najde za vsakogar nekaj, od dišečih mesnin do sladkih piškotov in sokov, izbranih sirov in marmelad, od čajev, vložnin in plemenitega olja do odlične moke za praznično pecivo.

Več kot 1400 vrst izdelkov 160 lokalnih proizvajalcev iz vse Slovenije na policah Radi imamo domače in 60 vrst izdelkov skupne blagovne znamke Radi imamo domače zagotavlja pestrost okusov in porekla.

Ko boste torej izbirali, kaj podariti, se spomnite, da je domače najboljše, da so izdelki za praznično mizo vedno dobrodošli, in da so pomembni vsebina, kakovost in namen, ne pa bleščeč ovitek. Domači izdelki so več kot darilo, so poklon od srca!